Tomasz Gomola věří, že se to v Petrovicích zlomí

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Tomasz Gomola, TJ Lokomotiva Petrovice. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ještě jednou gratulace k vítězství. Co na něj říkáš, potěšilo tě toto ocenění?
Děkuji moc. Vážím si toho. Každé individuální ocenění potěší.
Úkoloval jsi lidi kolem sebe, aby hlasovali?
Moc právě ani ne, protože jsem o tom ani nevěděl, až těsně před ukončením hlasování jsem si na to najel a viděl jsem, že to je těsné.
Prozradíš, kolik za rozhovor přispěješ do klubové kasy?
Kluci mi už to tam napsali, ani nevím kolik to bude :-).
Do sestavy kola jsi se dostal za utkání s Bohumínem, dal jsi dva góly, vedli jste po poločase 2:0, ale nakonec remíza, co se stalo.
Ten zápas jsme měli určitě vyhrát, je to také moje vina, protože jsem běžel za stavu 2:0 sám na bránu a nedal, což Bohumín trochu nakoplo. Potom jsme zalezlí a oni toho využili.
Petrovice se nacházejí na chvostu tabulky, co s tím?
Těžko říct, musíme trénovat, makat a věřit, že se to zlomí.
Teď se našim čtenářům trošku představ, kdo tě k fotbalu přivedl, jaké byly tvé začátky a kariéra až do teď.
K fotbalu mě přivedli rodiče, asi v 5 letech jsem začal kopat fotbal v mém rodném městě Jablunkově, kde mě trénoval otec. Později v žácích jsem se dostával do výběru za okres Frýdek – Místek, kde si mě všiml pan Košnovský, který dělal skauta pro Baník Ostrava. Baníkem jsem prošel celou mládež až po B tým a juniorku. Za trenéra Pulpita jsem si také zatrénoval v Áčku, ale bylo těžké se více prosadit. Další mé kroky vedly na hostování do Kroměříže - MSFL, kde jsem odehrál půl roku. Později jsem dostal také šanci v Třinci, kde jsem byl v kádru Áčka. Odehrál jsem pár utkání v druhé lize, ale většinou jsem nastupoval v Juniorské lize. Z Třince jsem odešel do Havířova, kde se mi dařilo, dával jsem hodně gólů. Podařilo se mi také vyhrát hráče kola. To si dobře pamatuji. Po konci v Havířově jsem byl na testech v polských klubech, kde mi to nakonec nevyšlo. Byl jsem z toho docela zklamaný, ale doufám, že dostanu ještě šanci.
Máš nějaký oblíbený tým a hráče? Z české ligy. A také celosvětově.
Z české ligy ani ne. Moc ji nesleduji. Sleduji více polskou. Hodně se mi libí teď fotbal, co hraje Manchester City. Můj oblíbený hráč býval vždycky Dimitar Berbatov, ale ten už hraje fotbal jen v Indii, tak nejvíc se mi nyní líbí Robert Lewandowski.
Kam bys to chtěl ve fotbale dotáhnout, jaké jsou tvé cíle?
Moje fotbalové sny jsou a byly vždycky velké. Chtěl bych si někdy zahrát Premier League a obléct polský reprezentační dres.
Čemu se nejvíce věnuješ, pokud ti skončí pracovní a fotbalové povinnosti?
Studuji Animace v cestovním ruchu ve Frýdku Místku, což mi velmi vyhovuje protože, cestuji velmi rád a hodně. V tomto oboru bych chtěl po fotbale pokračovat, založit si cestovní agenturu nebo dělat animátora v nějaké destinaci.
Sleduješ Fotbalunas? A co na to říkáš, sestavy kola a hlasování atd. ?
Jo sleduji, je to dobrá věc. Jsou tam informace z nižších soutěží. Pro hráče to je dobré individuální ocenění.
Díky za rozhovor a ať se daří.
Já taky velmi děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.