Pořád jsem říkal trenérovi, že mě to vzadu nebaví, tak mě zkusil na zálohu a zjistil že mám instinkt zabijáka, říká hráč kola Jan Hála

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Za výkon s Boršovem sis vysloužil nominaci do sestavy kola, ve které jsi zvítězil. Čekal jsi zařazení do naší top jedenáctky?
Upřímně jsem to neočekával že budu zvolen jako hráč zápasu myslím si že jsem odehrál lepší zápasy než byl tento.
Jak těžký byl zápas proti Boršovu pro tým a pro tebe osobně?
Těžko říct po celý zápas jsme byli lepším týmem, ale bohužel naše koncovka je jako na houpačce občas tam padne vše a nikdy to prostě nejde...určitě to nebyl těžký zápas pro nás tým ani pro mě očekávám mnohem těžší zápasy.
Popiš svůj gól, kterým jsi srovnal na 1:1. Měl si ještě nějaké další šance? A s jakými úkoly jste nastupovali do zápasu?
Myslím že už jsem dal lepší góly než byl tento a nejsem na něj moc hrdý spíš to byl vlastní gól a rozhodčí ho připsal mě, šancí jsem moc neměl spíš jsem je připravoval klukům, rozkaz trenéra byl jasný potvrdit body z Borku.
Vím, že nastupuješ na pozici stopera. Na kterém postu by jsi nejraději hrál a proč?
Na pozici stopera jsem nastupovala posledních 5 let, ale letos přišla změna, pořád jsem říkal trenérovi, že mě to táhne čím dál víc dopředu a že mě to vzadu už moc nebaví tak mě zkusil na střední zálohu a zjistil že mám instinkt zabijáka (smích). Velkou zásluhu na tom má také příchod kvalitního stopera Víta Hrabčáka, který s Tomášem Hálou tvoří skvěle zkušenou stoperskou dvojici...myslím ze střední záloha mi vyhovuje.
Jaké jsou tvoje koníčky a záliby? Čemu se věnuješ ve volném čase?
Koníčků mám dost, ale mezi hlavní patří fotbal a hokej a občas hokejbal. Ve volném čase těžko říct, je toho dost
Jak jsi spokojen s výsledky a s postavením v tabulce po odehraném 10. kole?
Řekl bych že postavení v tabulce není zlé, ale čekali jsme že budeme mít více bodů, výsledky nejsou špatné, což si myslím, že jedna prohra mluví za vše. Mužstvo máme silné a věřím, že to do jara ještě vypilujeme a budeme ještě lepší.
Který zápas se vám povedl a na který by jste nejraději zapomněli?
Nejlepší zápas si myslím, že se povedl na Borku, tam jsme táhli všichni za jeden provaz a bylo to znát od toho by jsme se měli odrazit a hrát takhle každý zápas. Zapomenout by jsme určitě chtěli na zápas proti Sedleci, protože to bylo něco neskutečného, co jsme dokázali. Ještě teď to nechápu.
V sobotu jedete do Kameňáku. Co očekáváte od zápasu?
Uvidíme. Kameňák jsem dlouho hrát neviděl takže těžko říct, jak bude zápas probíhat, ale určitě se tam jedeme porvat o tři body
Jak vidíš české týmy v evropských pohárech? Kdo má největší šanci na postup?
Letos je to pro mě velký zklamání hlavně tedy Sparta, která patří mezi můj oblíbený tým, ale v pohárech určitě fandím jak Plísni, tak Slavii i Zlínu. Potřebujeme koeficient, přece to pořád nemůže táhnout Sparta (smích). Řekl bych, že největší šanci má Plzeň, mají zkušený tým a dobrého trenéra .
Vzkázal by jsi na závěr něco fanouškům?
Fanouškům bych vzkázal, aby fandili tak jak fandí a aby s námi měli trpělivost, protože občas to fakt není zrovna ke koukání, ale spíše k pití rumu, což mají naši Ultras moc rádi (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.