Michael Ulička - Náš cíl je hrát horní polovinu tabulky, a potrápit mužstva, která bojují o postup

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Naše redakce vyzpovídala Michaela Uličku z Oldřišova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře. Kde jste pro ni sháněl podporu?
Tak podporu jsem měl určitě v kabině v čele s Vojtou B. a Denisem B. (pozn. Vojtěch Bechný a Denis Bořucký), kteří tyto stránky dosti podporují (smích), ale určitě mi dávali hlasy i jiní, kterým bych chtěl touto cestou poděkovat.
Co po vás bude chtít pokladní za toto ocenění?
Tak samozřejmě do kabiny budu muset něco klukům přinést, ale jestli to bude v tekutém stavu, nebo jiném si nechám zatím pro sebe. (úsměv)
Pojďme k zápasu se Závadou. Rozhodli jste těsně před koncem. Jak vy sám byste zápas popsal?
Zápas se Závadou hodnotím kladně, protože jsme vyhráli, ale hra nebyla optimální. Bylo tam až moc nepřesnosti, ale musím pochválit soupeře, který hrál velmi slušně.
Byl jste podle tvrzení vedoucího Bieláka prakticky u všeho. Jeden gól jste dal. Zkuste nám tuto situaci přiblížit.
Gólová akce začala z naší levé strany, kdy nás snajpr Vojta Bechný přebral balon a přihrál mi do malého vápna, a já už neměl problém zasunout balon do kasy.
Jak jste viděl své dvě asistence u první a třetí branky?
U první asistence jsem přebral balon ve středu hřiště, a pak jsem vyslal našeho útočníka do sólového nájezdu, který ho proměnil. Na druhé asistenci nese obrovsky podíl Martin Pusch, který vybojoval balon ve středu hřiště, posunul mi ho, já udělal kličku protihráči a vyslal Jarouška Klementa do samostatného nájezdu, který s přehledem proměnil. (úsměv)
Dvakrát jste už dokázali ztratit tříbrankové vedení. Čím si to vysvětlujete?
To co dokážeme mi ztratit je neuvěřitelné, ale na druhou stranu padá hodně branek a divákům se to líbí. Někteří dokonce plánují přesouvat různé akce, ať mohou vidět naše zápasy. (smích)
Neměl jste právě z toho v závěru zápasu se Závadou strach, že se vám konec nepovede?
Samozřejmě jsme se strachovali o výhru, ale tentokrát se k nám štěstí přiklonilo, a my v závěru udeřili, a tím rozhodli, takže chci klukům poděkovat za bojovnost.
Jste spokojen zatím se čtvrtým místem v tabulce, nebo vaše ambice sahaly výš?
S umístěním jsem určitě spokojení. Náš cíl je hrát horní polovinu tabulky, a potrápit mužstva, která bojují o postup.
Koho pasujete za hlavního aspiranta na postup a proč?
Podle mého názoru se porvou o postup Služovice s bečkami Bolatic a Benešova, ale já bych to přál Služovicím, protože jim by okresní přebor slušel.
Pojďme k vám. Zkuste nám říci, který mi kluby jste ve své kariéře prošel.
Jako žáček jsem začal samozřejmě v Oldřišově, pak jsem přestoupil spolu s Tomášem Pardym do Opavy, kde jsem hrával celostátní ligu dorostu. Pak přišla vojna, a já se vrátil zpět do Oldřišova a hrál za A tým asi 15 roků. Pak bohužel přišlo zranění, pauza a já se šel rozehrát na půl roku do Služovic. Teď opět kopu za Oldov!!!
Splnilo se vám ve vaší kariéře všechno, co jste si vysnil?
Na kariéru se dívám s nadhledem, a jsem spokojeny, nic bych neměnil, protože na kdyby se nehraje.....
Jaký největší zážitek máte spojeny s fotbalem?
Zážitků s fotbalem mám opravdu hodně, ale za největší úspěch určitě považuji postup Oldřišova do krajského přeboru, kde jsme měli super partu a výborný tým!!!
Máte i nějaký netradiční zážitek?
Netradičních zážitků prožívám každý pátek u nás v hospůdce na hřišti, kde hrajeme šipky, a někdy člověk žasne, co se tam děje. Tímto zdravím Oldřišovské rychle šípy!!!! (smích)
Jaký je váš předzápasový rituál?
Před zápasem si na hoďku zdřímnu....nic jiného speciálního nedělám.
Jak trávíte svůj volný čas a jaké jsou vaše koníčky?
Ve volném čase se snažím věnovat své milující manželce a našim dvěma klučinům. Další koníčky mám už výše zmiňované šipky a kulečník. Na závěr děkuji vašim stránkám za podporu amatérského fotbalu. Ať se daří.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.