K fotbalu mě dovedl táta, který mě jednu chvíli i trénoval, říká Vojtěch Škorpík

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Vojtěch Škorpík z Přibyslavic B, který přispěl jedním gólem k remíze svého týmu v Radoticích. Nyní si s tímto hráčem můžete přečíst celý rozhovor.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vojtěchu, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Díky moc. Musím říct, že do utkání jsme nevstoupili moc dobře a domácí byli lepším týmem, ale do poločasu jsme postupně hru vyrovnali. Druhý poločas už jsme domácí přehrávali a vytvářeli si hodně šancí. Bod bych před zápasem bral všemi deseti, ale po závěrečném hvizdu jsem cítil trošku zklamání.
Jak jsi spokojen se svým výkonem?
Se svým výkonem nejsem skoro nikdy spokojený (smích). Tentokrát si myslím, že to nebylo úplně nejhorší, ovšem od hodnocení mých výkonů jsou tu ostatní.
 Popíšeš nám svoji gólovou trefu?
Na rohu malého vápna vznikl trošku chaos a po střele jednoho z našich hráčů brankář vyrazil míč přímo ke mě. Já ho ze vzduchu trefil placírkou na vzdálenější tyč, od které se míč nakonec odrazil do brány.
Pravidelně hraješ za áčko. Co že jsi nastoupil letos poprvé za rezervní tým? Je velký rozdíl mezi oběma soutěžemi?
Za béčko jsem nastoupil už minulé kolo na posledních cca 20 minut, ale tentokrát poprvé od začátku. Vzniklo to telefonátem od Lahvika (Luboš Vejmělek), že je málo lidí, jestli bych si nešel zahrát. Musím říct, že jsem se dlouho cukal, nakonec jsem ale rád, že jsem si mohl zahrát. Původně jsem si nemyslel, že je mezi soutěžemi takový rozdíl. Když jsem ještě neměl možnost srovnání, nevěřil jsem tomu, ale teď musím dát za pravdu, že ten rozdíl je docela velký.
 Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě dovedl táta, který mě jednu chvíli i trénoval. Jeden rok, když jsem hrál za žáky, jsem hostoval v Okříškách, ale jinak hraji od přípravky až do teď v Přibyslavicích.
Máš oblíbeného fotbalistu?
V současné době vyloženě oblíbeného fotbalistu nemám. Býval to Steven Gerrard, ten už ale pověsil kopačky na hřebík.
 Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Jsem vášnivým fanouškem Liverpoolu FC.
Jaké máš koníčky?
Mezi mé koníčky patří sport obecně, pravidelně sleduji Premier league a NHL, občas kouknu i na nějaký seriál nebo si zahraji playstation.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Především komedie, ať už české nebo zahraniční. Rád kouknu i na sci-fi.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Svíčková na smetaně a pivo.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.