Na jeden gól potřebuji minimálně tři šance, říká Tomáš Kratochvíl

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola sestal Tomáš Kratochvíl ze Smrku, který se postaral o jednu branku domácích, v utkání proti Březníku. Nyní si s vítězným hráčem můžete přečíst celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tomáši, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se, jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji. No musím říct, že první poločas byla z naší strany tragédie, nebyli jsme schopní si dát přihrávku a nic se nám nedařilo, teprve v druhém poločase jsme si začali přihrávat a podařilo se nám vyrovnat a udržet alespoň remízu.
 Jak jsi spokojen se svým výkonem?
Se svým výkonem nebudu spokojený asi nikdy (smích), v každém zápase mám dost šancí, do kterých mě kluci dostanou, ale na jeden gól potřebuji minimálně tři šance (smích).
Popíšeš nám svoji gólovou trefu?
Moje gólová trefa začala po akci, kdy Tomáš Man krásně zatáhl balón až na rohový praporek a posadil mi jej přímo na hlavu, já už se jen modlil, ať to jde do brány (smích).
Jak jste spokojeni s dosavadním umístěním?
Naše dosavadní umístění není úplně  podle našich představ. Osobně si myslím, že máme dost kvalitní tým na to se umístit do čtvrtého místa.
 Nyní vás čeká zápas v Koněšíně. Co bys řekl o soupeři a s čím do zápasu půjdete?
Koněšínu se letos nějak extrémně nedaří, ale doma zahrát umí, takže se necháme překvapit. Každopádně si myslím, že můžu mluvit za tým a říct, že se budeme snažit získat všechny tři body.
 Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě přivedl otec, když jsem byl ještě prcek (smích). Nemusel mě ani nikdo nutit pravidelně chodit na trénink, protože mě fotbal prostě bavil a baví pořád. Těch působišť jsem už prošel celkem dost (smích). Začalo to Lipníkem, pak Vladislav, Výčapy, Kojetice a teď Smrk a myslím, že Smrk už bude můj poslední klub.
 Máš oblíbeného fotbalistu?
Cristiano Ronaldo.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Samozřejmě Realu Madrid.
Jaké máš koníčky?
Fotbal.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Komedie, akční.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Kuřecí řízek s hranolkami a k pití určitě pivko.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.