Hráč kola Martin Hrkel věří, že jeho Smolivec ještě zabojuje o přední příčky

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal záložník Smolivce Martin Hrkel. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zaprvé bych Vám rád pogratuloval, věděl jste o své nominaci a následném vítězství?
Dozvěděl jsem se to od spoluhráčů, takže jsem to věděl ještě předtím než jste mě kontaktoval.
Kde jste s fotbalem začínal a v kolika letech to bylo?
Začínal jsem v Bělčicích někdy mezi šestým sedmým rokem.
Jak se pak vyvíjela Vaše kariéra, kde všude jste hrál?
Z Bělčic jsem odešel do Blatné, kde jsem hrál za mladší i starší žáky a následně za dorost. Pak jsem se vrátil do Bělčic. Poté přišla pětiletá pauza kvůli práci a teď jsem restartoval kariéru ve Smolivci.
Co stojí za špatným vstupem Smolivce do sezóny?
Je to dlouhodobý problém, kterým je nedostatek hráčů. Nescházíme se na tréninky, ani na zápasy. Neustále se mění sestava a to není optimální.
Jaké cíle tedy má váš tým letos?
Řekl bych, že náš cíl je napravit špatný vstup do sezóny, v zimě potrénovat a ukázat, že ve Smolivce se fotbal hrát umí. Věřím, že se na jaře dokážeme ještě poprat o přední příčky.
Vraťme se k zápasu. Jak byste ho zhodnotil?
"Soupeř přijel s defenzivní taktikou. Očividně mají také problém s nedostatkem hráčů, protože hrálo několik dorostenců. První poločas jsme se trápili v koncovce, když se nám ale ve druhé půli podařilo dát gól, hra se víc otevřela a to nám vyhovovalo. Pak jsme přidali ještě dva góly a bylo to jasné.
Byl jste spokojen se svým výkonem?
Se svým výkonem jsem spokojen málo kdy. Ani tentokrát to nebyl špičkový výkon. Pořád je co zlepšovat. Minimálně dva góly jsem ještě přidat mohl.
Jak padl Váš gól?
Ani pořádně nevím, jak se ke mě míč dostal. Po centru míč nějakým způsobem propadl až ke mě a já to, jak se říká, ,,nakouřil" na bránu a bylo to (smích).
Máte nějaký zápas na který rád vzpomínáte?
Já rád vzpomínám na všechny vítězný zápasy. Vzpomenu si třeba na zápas s Losinou v B třídě, kdy se nám podařilo otočit zápas z 0:2 na 3:2. Ale jinak žádný výhradně oblíbený zápas nemám.
Jaký je Váš největší fotbalový úspěch?
Asi ještě v mládežnických časech, kdy jsem několikrát nastoupil za krajské výběry. Nebo také minulá sezóna, kdy jsem dal asi sedm nebo osm branek. Normálně se trefím tak dvakrát za sezónu a jsem rád (smích). Snad to ještě ale nebyl vrchol mé kariéry (smích).
Máte nějaký fotbalový vzor?
Můj fotbalový vzor je Pavel Nedvěd. Díky své urputnosti a bojovnosti.
Oblíbený fotbalový tým?
Nejsem úplně nějak vyhraněný, ale fandím Plzni.
Hráč kola v některých týmech musí kupovat basu piv, platit panáky nebo šoupnout něco do kasy. Čeká něco takového i Váš?
Tak určitě! Myslím, že tohle kluci jen tak nepřejdou. Chtělo by to v Klášteře uhrát krásné tři body a pak bude pořádný důvod k tomu, aby mě vyzvali ke koupi rundy a myslím si, že nebude jen jedna (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.