Rozhovor s Jendou Peškem, hráčem 8.kola - Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018

Vyzpovídali jsme hráče 8.kola KP Vysočina. Útočníka Ledče Nad Sázavou - Jendu Pešeka

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Studuješ, nebo pracuješ?
Jsem ještě student, ale díky brigádě se už dostávám do pracovního režimu.
Volný čas trávíš sportem, nebo máš i jiné koníčky?
Volný čas využívám hlavně jako regeneraci nebo možnost přivýdělku, ale když už to jde, tak se snažím trávit čas s rodinou nebo kamarády.
Hattrickem proti Bystřici jsi se dostal do čela tabulky kanonýrů. Je na místě, aby se obrany soupeřů měly na pozoru! Popíšeš nám své góly proti Bystřici?
Ano, je fajn, že mi to tam napadalo zrovna na hřišti Bystřice, ale o to víc mě mrzí, že jsme ten zápas nezvládli. Při prvním gólu jsem dostal krásnou průnikovou přihrávku od střeďáků a přede mnou už byl jen brankář. Druhý padl po pěkné křídelní akci, já už zakončoval prakticky do prázdné branky. Hattrick jsem završil penaltou, kterou jsme s Bystřicí srovnali znovu krok. Bohužel o dvě minuty déle se opět prosadil soupeř.
Jaká kompenzace třemi brankami vznikla pro tým?
Kompenzace pro tým úplně nevznikla, kluci Vás poplácají po zádech se slovy "super", ale mě si pak podá pokladník (smích)
Na programu je dohrávka s Jaroměřicemi. Máš představu, jak bude zápas probíhat?
Myslim si, že se soupeř zaměří hlavně na defenzivní činnost a bude spoléhat na rychlé protiútoky, ale opak může být pravdou. My se už přesvědčili, že v přeboru může hrát každý s každým a výsledek není nikdy předem jasný. Jasné je, že po prohře na jejich hřišti jim máme co vracet.
O víkendu tě čeká zápas proti Chotěboři, vidíš mezi soupeři rozdíl?
Určitě vidím, Chotěboř je kvalitní tým, který měl výborný start na rozdíl od Jaroměřic, které se asi ještě hledají. Čekám vyrovnané utkání, kde by mohl padnout i nějaký ten gól, protože se potkají dva týmy, které mají nejvíc nastřílených branek. Věřím, že utkání zvládneme a prodloužíme domácí neporazitelnost.
Který zápas byl v podzimní části z tvého pohledu nejsmolnější?
Vzhledem k tomu, že jsem byl první dvě kola zraněný, nejsmolnější utkání bylo právě v Bystřici, kde jsme si minimálně bod zasloužili odvést.
Pokud bys měl možnost nastoupit v nejvyšší lize, jaký tým by sis vybral?
Pokud by byla možnost, určitě bych šel do týmu Slavie, které jsem od malička velký fanoušek.
Jaký je tvůj nejoblíbenější sportovec?
Mým nejoblíbenějším sportovcem je Lionel Messi, který je jedním slovem génius. Je radost si zapnout televizi a pozorovat, co vše na place dovede.
Jaký máš fotbalový cíl?
S kabinou jsme se shodli, že by bylo skvělé si v Ledči někdy zahrát divizi. Jak moc je to reálné, se teprve uvidí.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.