HRÁČ KOLA JAKUB NAJMON: Vytáhněte ze skříně bundy a choďte na nás i v zimě!

Před týdnem jsme s Jakubem Najmonem přinesli rozhovor poté, co byl za svůj výkon plný aktivního pohybu a technických fines zvolen hráčem kola. Hned v dalším kole si Najmon vysoký standard nejen udržel, ale navíc jej podpořil čtyřmi brankami do sítě Opočnice, a tak se stal historicky prvním hráčem v soutěži, který naši pravidelnou anketu vyhrál dvakrát v řadě. 
Produktivnímu útočníkovi jsme tak položili nové otázky, které vám spolu s odpověďmi přinášíme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Opočnici jste porazili 5:2, opravdu šlo o lehké utkání?
Ano, soupeř toho na nás moc neměl, přesně, jak jsem předpokládal. Vlétli jsme na něj, šli jsme do vedení po několika vteřinách hry a celkově jsme soupeře téměř k ničemu nepouštěli. Byl jednoznačně slabším týmem.
Připravovali jste se na zápas nějak speciálně, nebo jste nepřizpůsobili taktiku soupeři?
Žádná speciální příprava se nekonala, ani taktika sama o sobě nebyla nijak zvláštní. U těžších soupeřů jinak samozřejmě probíráme jejich silné a slabé stránky a snažíme se jim přizpůsobit.
Vstřelil jste čtyři branky. Máte jich tak na kontě již šest po pěti utkáních, díky čemuž jste druhý v tabulce střelců. Popíšete nám své góly?
První dva góly jsem dal opravdu náhodně, když se ke mně odrazil míč. Třetí a čtvrtý mi zase výbornými přihrávkami připravili spoluhráči. Nešlo o žádné individuální akce.
O víkendu budete hrát šlágr s Městcem. Vítězství by vás posunulo na první místo právě před Městec. Jak si na zápas věříte?
Městec musíme rozsekat! Co si pamatuji, je to odjakživa největší rival. Samozřejmě půjde o těžký zápas, jeden z nejtěžších v sezóně, přesto nám opravdu věřím.
Jak se vám vlastně v Rožďalovicích líbí? Nebo spíše, co se vám líbí nejvíce - vždyť zde hrajete téměř celou kariéru!
Bydlím zde, a tak nemusím nikam dojíždět. To je první velká výhoda. Poté jde samozřejmě o partu. Hodně kluků znám už od školky, hraji zde se svými největšími kamarády. Nikdy jsem neměl žádné důvody k odchodu, jen dorost jsem musel strávit na Loučeni, protože zde nebyl, a chvíli jsem hrál v Dymokurech, když jsem se tady nepohodl.
Jak byste charakterizoval své spoluhráče? Kdo je čím typický?
Jsou to pohodoví kluci, srandisté. To se projeví hlavně v hospodě po vyhraném zápase, to je pak jeden upovídanější a vtipnější než druhý! Jinak třeba největší dříč je určitě Honza Žoha. Ten snad nikdy nevynechá žádný trénink!
A jaké je to s fanoušky? Jste spokojen s návštěvností vašich zápasů?
Lidé na nás začali chodit, často jich přijde kolem stovky, což je podle mě skvělé číslo. Samozřejmě teď bude hodně záležet na počasí, ale snad je ani déšť a zima neodradí.
Věnujete se kromě fotbalu ještě jiným sportům?
Ne, to vůbec. Fotbal je moje srdeční záležitost a všechen můj aktivní odpočinek se točí kolem něj.
Vzkážete něco fanouškům?
Vytáhněte ze skříní teplé oblečení, pořádně se navlečte a choďte na nás bez ohledu na počasí! Vážíme si vaší podpory, pohání nás vpřed!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.