ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 5.kolo Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Fotbalistou pátého kola se stal Marcel Zelený hráč Slavoje Husinec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co říkáš vítězství v anketě hráč kola?
Je to pro mne pěkné překvapení a jeětě nyní tomu nevěřím, není to nějaký problém.
Ne problém to není a my v redakci a jistě i soupeři a ti co ti dali hlas, ti to přejí stejně jako dobrou formu tobě i týmu.
Na jakém postu hraješ nejraději?
Nejradši hraji na pravém beku. Nyní jsem, ale musel zastoupit na pozici středního záložníka, tedy tvůrce hry. Chybělo hodně kluků, tak jsem to musel uhrát a vyšlo to jsou tři body doma a kluci hráli výborně.
Kdo je tvůj vzor a jakému klubu fandíš a hrál si i jinde než v Husinci?
Můj fotbalový vzor je Zidine Zidan proto nosím i jeho č.10, Pan fotbalista. A klub tak to je Real Madrid, vždyť tady velký ZZ hrál a jeho kousky zejména s přínosem koloběžky Zidanovky nemá dodnes chybu. Jinak hraji stále v Husinci, kde je výborná parta tu bych nikdy neměnil.
Jak hodnotíš výhru s rezervou Lhenic a kam by chtěl letos Husinecký Slavoj dokráčet?
Výhra ve Ktiši s Lhenickým béčkem potěšila. Tam se hraje vždy velmi těžko a hlavně domácí jsou hodně silní a za tyto body jsme určitě moc rádi. No a co se týče sezóny. Je to ještě daleko a zajíci se sčítají po honu. Určitě bychom chtěli hrát opět co nejvýš a jak říkám soutěž je dlouhá a letos bude velmi vyrovnaná a pokud bychom měli postoupit tak proč ne.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.