Chceme se opět pohybovat v horních patrech tabulky, říká Muž kola Tomáš Tauber

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal útočník TJ Hluboká nad Vltavou Tomáš Tauber, který se blýskl hattrickem na hřišti Dačic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tomáši, na úvod gratuluji k výhře v anketě Muž kola. Získal si nejvíce hlasů v letní anketě Muž roku a teď si opanovala i Muže kola. Pokladník na Hluboké z tebe musí mít radost, patříš mezi stále klienty nebo máte v týmu jiného odborníka, který přispívá častěji do klubové pokladničky?
Děkuji a v klubu mívám nejvíc pokut většinou já. (úsměv)
O víkendu jste cestovali na hřiště Dačic, kde se Hluboké ještě nikdy nepodařilo vyhrát. Jaké byly plány před zápasem a připravovali jste se na něco speciálně?
Tak věděli jsme, že hrají křižné pasy za obranu na rychlé kraje, na které jsme se sice připravovali, ale i tak jsme je nedokázali pohlídat. Tentokrát na tři body hodně věřili.
Podruhé za sebou vám nevyšel vstup do zápasu, když jste brzy inkasovali, ale do půle jste stihli vývoj zápasu otočit. Mrzelo vás pak hodně, že jste neudrželi do poločasu dvoubrankový náskok?
Začátky se nám tuhle sezónu vůbec nedaří, i když jsme zatím pokaždé zápas stihli otočit. Když vstřelíte čtyři góly venku a nevyhrajete, tak vás to mrzí dvojnásobně.
Druhý poločas si dovršil hattrick, ale poslední slovo měly Dačice, které v závěru srovnaly. Je dělba bodů zasloužená nebo panovala s bodem spokojenost?
Spokojení s bodem být opravdu nemůžeme, Dačice nám daly tři góly po hrubých chybách našeho gólmana, měli jsme na to vyhrát.
Loni si patřil k nejlepší trojici útočníků v kraji. Letos máš na svém kontě 4 branky, budeš chtít zaútočit na korunku pro krále střelců a jaké plány jsou na Hluboké pro tuto sezonu?
Tak určitě budu chtít dávat góly i tuto sezónu to k útočníkovi patří, jenomže hlavně se musí dařit týmu jako celku. Plány jsou jasné, držet se opět mezi nejlepšími a zkusit zaútočit na první tři pozice.
Z lavičky vás vede František Cipro. Jaké jsou tréninky pod ligovým trenérem a dává ti jako sparťanovi najevo, kdo je v lize králem?
No tak to si užívají všichni slávisti v týmu. (smích) Co se týče tréninků tak jsou dobrý, někdy si myslíme, že příprava ještě neskončila. (smích)
Jaké byly tvoje fotbalové začátky a kdo byl tvým fotbalovým vzorem?
S fotbalem jsem začal na Lokotce, kde jsem vyrůstal až po muže a fotbalovým vzorem jsou určitě hračičkové Neymar a Messi.
Jaké jsou tvoje další koníčky kromě fotbalu?
Tak rád si zajdu zahrát tenis a pak se snažím věnovat přítelkyni. (úsměv)
V sobotu vás čeká tým Táborska B, který je velmi mladý a na hřištích soupeřů zatím stoprocentní. Střelecky se daří Marku Novákovi, bude vaše pozornost upřena hlavně na něj nebo se na soupeře neohlížíte a doma chcete vyhrát za každou cenu?
Soupeř bude určitě silný. Jsou mladí a hodně běhaví. Nezaměřujeme se na jednoho hráče, ale na celý tým. Věřím, že se nám podaří doma body urvat.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.