Chceme potvrdit dobrý vstup i v domácím zápase se Sezimákem, říká odhodlaně Muž kola Luboš Červenka

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal střední záložník z FK Olešník Luboš Červenka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Luboši, na úvod gratuluji k výhře v anketě Muž kola. Jsi rád, že si se dočkal tohoto ohodnocení a komu by si chtěl touto cestou poděkovat?
Děkuji a samozřejmě jsem za toto ocenění rád, ale nejradši je určitě náš pokladník (smích). Jinak děkuji všem, kteří mi poslali hlas.
Olešník má za sebou povedený vstup do soutěže, jaké byly vůbec plány před startem soutěže, čekal si, že se vám bude takhle dařit?
Popravdě nečekal jsem to a před sezónní plány byly takové, abychom nezopakovali minulou sezónu.
Naposledy jste si celkem jednoznačně poradili s Třeboní na jejím hřišti v poměru 0:4. Odpovídá výsledek předvedené hře nebo jste byli nemilosrdní v koncovce?
Nemilosrdní určitě ne, na to se stačí zeptat našeho elitního útočníka, který dává góly už jen s trestňáků (smích). Věděli jsme co tam chceme hrát a myslím, že jsme byli i o dost fotbalovějším týmem než Třeboň, která nás ničím nepřekvapila!
V olešnickém týmu patříš ke stálicím základní sestavy, kde nastupuješ ve středu zálohy. Kolem tebe se za tu dobu vystřídala řada hráčů, se kterým z nich sis na hřišti rozuměl nejvíce?
Teď to bude znít blbě, když je z něj asistent trenéra, ale určitě s Romanem Chlumeckým, se kterým jsme se vhodně doplňovali.
Výškou patříš k nejmenším hráčům v kraji. Byl pro tebe v mládí fotbal jasná fotbal nebo si koketoval i s jinými sporty?
Občas v šatně prohodím, že jsem měl hrát basket, ale to by asi neklaplo a hned od dětství jsem měl naštěstí jasno o fotbale.
V týmu si jedním z mála sparťanů. Přivítal by si při zeštíhlování sparťanského kádru nějakou posilu nebo si počkáš, jestli závěr kariéry přijde dohrát do Olešníka David Lafata?
Hned mě napadá jeden. Mám doma podepsaný dres, který mi dali kluci z kabiny k 30. Narozeninám a to je Lukáš Vácha, ale myslím, že někteří spoluhráči by to těžce nesli (úsměv).
Jaké byly tvoje fotbalové začátky a kdo byl vaším fotbalovým vzorem?
Tak začátky si pamatuji úplně přesně. Bylo to když jsem chodil v Týně na malou stranu na základku do první třídy, přišel pan Jiříček a z FK Olympie dělat nábor, tak jsem se hned přihlásil. Domů donesl papír na podpis a oznámil, že budu hrát fotbal a potřebuji tam doprovodit. Hodně lidí by asi tipovalo, že můj vzor bude Jan Šimák, ale od malička to byl Alex Del Piero z Juventusu.
Jaké jsou tvoje další koníčky kromě fotbalu?
Vždy byla největším koníčkem po fotbale přítelkyně, ale žádná to semnou nevydrží, takže teď je to posilovna, poker a rád relaxuji u dobrého filmu.
Další kolo přivítáte jako lídr soutěže na svém hřišti nováčka ze Sezimova Ústí. Nebude vám role favorita svazovat nohy? A co od zápasu očekáváš?
Ba naopak, myslí si, že po dobrém startu do soutěže se nám bude hrát lépe a potvrdíme povedený vstup do soutěže vítězstvím a hlavně dobrou hrou!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.