Hráč 25. kola Zlínské IV. třídy skupiny B Jakub Řehák z nedašovské rezervy, před sobotním klíčovým utkáním o postup s Bohuslavicemi nad Vláří věří svému týmu

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Tentokrát vyhrál fotbalista nedašovské rezervy Jakub Řehák. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, jaký bude Tvůj příspěvek do nedašovské kabiny?
Děkuju moc, spoluhráči co už tuto anketu vyhráli, tak donesli slivovici, tak se této tradice budu držet a donesu taky.
V sobotu jste vyhráli vysoko ve Vlachovicích, o půlce už jste vedli 6:0, jak těžké utkání to bylo?
Tak utkání bylo takové, jak jsme si mysleli, jen jsme nepočítali s takovým výsledkem, který jsme si odnesli do kabiny už po poločase. Ale náš výkon, co jsme předvedli v prvním poločase, odpovídal celkovému výsledku. Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že výsledek udržíme a dohrajeme zápas bez zranění nebo zbytečného vyloučení.
V sobotu hrajete o 1. místo s Bohuslavicemi nad Vláří, co očekáváte od tohoto zápasu, půjde o všechno?
Tak určitě půjde o všechno, ještě když jde o první příčku v tabulce a o postup. Po minulé prohře s Bohuslavicemi nad Vláří chceme ještě víc vyhrát, takže zápas to bude určitě hodně zajímavý a vyrovnaný.
Jak hodnotíš Vaše jarní výkony, náskok na Bohuslavice se Vám ale pomaličku ztenčil?
Bohužel naše jarní výsledky nejsou stejné jako na podzim kdy jsme měli náskok 9 bodů, kdy teď už máme náskok pouhý jeden bod.
Jaká je zatím Tvoje kariéra, na jakém postu nejraději hraješ?
Od malička, co jsem začal hrávat fotbal, tak hraju pořád za Nedašov, kdy jsem si za dorost, ještě minulý rok, než se rozpadl, mohl zahrát krajský přebor. Tak dá se říct, že jsem zkusil všechny posty, kromě gólmana, takže post na kterém hraju nejraději, je určitě útok.
Kdo je Tvým fotbalovým vzorem a komu ve fotbale fandíš?
Nemám jen jeden fotbalový vzor, je jich více, například Ronaldo, Ibrahimovič, Kroos a taky z české ligy, kdo jiný než David Lafata. Ale tak nejvíce koho sleduju je samozřejmě Ronaldo, který je vzorem určitě hodně lidí. Fandím dvěma týmům a to ve španělské lize Realu Madrid a tady v české lize, jak je už asi jasné, fandím jedině Spartě.
Jak hodnotíš výkony Vašeho A týmu v 1. A třídě?
Náš A tým má dobré výsledky, je na pěkném 6.místě, kde se teď posunul díky výhře nad Vlachovicemi. Bohužel většina hráčů ze základní sestavy je zraněna, tak jim chodí pomáhat někteří hráči z B týmu.
Jaké jsou Tvoje další zájmy, kromě fotbalu?
Občas si zahraju s kamarády florbal a zajezdím na motorkách.
Má Nedašov kádr na III. třídu a nebo potřebuje posílit?
Myslím si, že máme hodně silný kádr, ve kterém jsou fotbalisti, kteří hráli a mají zkušenosti z vyšších tříd, než je III. třída a my mladí, díky nim dostáváme nové zkušenosti a máme se od koho učit. Takže si myslím, že by jsme III. třídu zvládli. Jak říkám, kádr máme silný, myslím si, že posílit už nepotřebuje.
Kdo Ti bude v sobotu v hledišti fandit, co vím, tak z Bohuslavic jede na utkání celý autobus?
Tak fandit mně bude určitě rodina, hlavně mamka, která chodí na každý domácí zápas. Určitě přijede hodně lidí právě z Bohuslavic, které nás budou chtít určitě porazit.
Dík za rozhovor a ať se Ti i nadále daří...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.