Pro lepší výsledky musíme zlepšit svůj přístup, říká třebechovický Pavel Soukup

Hráčem uplynulého kola se stal Pavel Soukup, útočník Třebechovic, který v posledním kole gólem pomohl k výhře nad Tatranem Hostinné. Díky tomuto vítězství mohou Třebechovice nadále živit naději na záchranu v soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V uplynulém kole jste vyhráli na hřišti Tatranu Hostinné 3:0. Jak náročný to byl zápas?
Dobrý den. Nejdřív bych chtěl poděkovat Všem co mi poslali hlasy :) Co se týče zápasu…Hostinné nepůsobilo jako tým ze středu tabulky. Ze začátku to vypadalo, jako kdyby si to přišli prostě odbýt. Naštěstí nás jejich hra neukolébala a proměnili jsme některé ze svých šancí. Náročný zápas to ale byl. Každý zápas je náročný, když se snažíte odevzdat maximum.
Na čtrnácté Týniště, se kterým máte lepší vzájemné zápasy, ztrácíte dvě kola před koncem šest bodů. Doufáte ještě v záchranu?
Samozřejmě v záchranu doufáme. Bude to těžký boj, poslední dvě kola. My nesmíme body ztratit a zároveň musíme doufat, že Týniště zaváhá.
Co je příčinou letošních výsledků Třebechovic?
Příčina našich výsledků? Těch je asi víc. Musíme se zamyslet sami nad sebou… Musíme zlepšit svůj přístup k fotbalu. Počínaje docházkou na tréninky, přes komunikaci na hřišti, až po respekt k trenérovi.
Vy osobně jste v této sezoně vstřelil čtyři branky. Jak jste se svými výkony spokojený?
Popravdě spokojený nejsem. Čtyři góly na útočníka je dost velká bída. Spoustu šancí jsem neproměnil, nebo špatně vyhodnotil. Prostě 1.A třída je úplně jinde než III. třída, kde jsem hrál před tím :)
Dlouhou dobu jste hrál za tým Malšovy Lhoty, do Třebechovic jste přišel před začátkem této sezony. Co stálo za vaším přestupem?
Je to tak. V Malšově lhotě jsem svoji "opožděnou fotbalovou kariéru" začal. Opožděnou říkám proto, že jsem začal hrát fotbal až ve svých asi 15 letech (pokud si to dobře vybavuji) Do Třebechovic mě přivedl trenér Aleš Blažek. Za což mu děkuji, protože on mi dal šanci zahrát si vyšší soutěž. To pro mě byla výzva. Věděl jsem že to bude těžké, a to se mi také potvrdilo.
Jak jste do týmu Třebechovic zapadal, budete v něm pokračovat i v případě sestupu?
Zapadnout do týmu Třebechovic bylo dost obtížné. Když člověk přejde do vyšší soutěže, tak je to pro něho vždy složité. A obtížné je to i pro kluky, kteří zjistí, že je tu někdo nový a musejí se prát o místo. V Třebechovicích chci zůstat i v případě sestupu. A zkusit pomoct k návratu do 1.A třídy. (ale ještě doufáme že nespadneme).
V posledních dvou kolech hrajete s Úpicí a hradeckou Lokomotivou. Co ze zápasu v Hostinném si musíte do těchto dvou utkání přenést, abyste byli úspěšní?
Přenést si musíme proměňování šancí (což je naše největší slabina letos) a nulu na kontě soupeře :)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.