Je vidět, že góly dávat umím. Proto by to měl trenér přehodnotit a dát mě do útoku, říká s úsměv Muž kola Lukáš Komrska

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se tal Lukáš Komrska z Boršova B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Lukáši , gratulace k výhře v anketě Muž kola. Kdo se podle tebe postaral o největší porci hlasů a komu by si chtěl touto cestou poděkovat?
Děkuji, tak určitě se o to postarali spoluhráči, kteří to na poslední chvíli vyhecovali a díky tomu jsem vyhrál. Pokladník si na mě smlsnul, takže jim pěkně děkuji. (smích)
O víkendu se Boršovu dařilo, když získal šest bodů. Áčko si s předstihem zajistilo postup do I. B. třídy výhrou nad Dobrou Vodou B. Proběhly velké oslavy v sobotu nebo si se šetřil na nedělní zápas béčka?
Oslavy byli velké a zrovna jsem se nešetřil. (smích) To, že půjdu hrát za Benfiku se rozhodlo až na srazu před zápasem, ale byl jsem připraven hrát.
Béčko přivítalo v záchranářském souboji Koloděje. Ty měli přeci jen první poločas více ze hry a šli do vedení. Zaskočil vás soupeř nebo se prostě jen první půli nedařilo to co jste chtěli hrát?
Zápas byl důležitý a bylo znát že Koloděje nepřijeli prohrát. První poločas byl od nás trochu nervozní a proto jsme nehráli to co jsme chtěli. Druhý poločas jsme začali hrát po zemi a tím jsme soupeře přehráli a vytvářeli si šance.
Druhý poločas to byla ovšem jiná káva. Pěti góly jste otočili vývoj zápasu a připsali si důležité body. Je teď po postupu A týmu priorita zachránit B tým ve III. třídě?
Ano druhý poločas nastoupil úplně jiný tým a pomohl nám hodně rychlý gól. Pak už to byl zápas v naší režii a soupeře jsme k ničemu nepustili. Určitě by jsme chtěli Béčko zachránit.
Ty sám si zaznamenal v zápase hattrick a dvakrát tvé střelecké pokusy zastavila branková konstrukce. Pamatuješ kdy se ti naposledy takhle střelecky dařilo?
Dlouho se mi takhle nezadařilo, dá se říct do čeho jsem kopl to tam spadlo. (smích) Já hraji většinou v obraně tak se moc dopředu nedostávám a teď když jsem nastoupil v útoku, tak jsem si to užil a je vidět, že góly dávat umím. Proto by to měl trenér přehodnotit a dát mě do útoku. (smích)
Vypadá to, že jste v Boršově našli patent na postupy. Předloni postupoval A tým do Okresu, loni béčko do III. Třídy a letos A tým do I.B. Jaké jsou plány na příští sezonu? Bude opět útočit na přední příčky?
Jako nováček můžeme překvapit. Tým máme kvalitní a když přijdou posily, tak bychom se mohli pohybovat v horních patrech.
V jednom z našich minulých rozhovorů si zmínil, že by si chtěl hrát vyšší soutěž i třeba s Boršovem. Je tvým stropem I.B. třída nebo by sis věřil i nějakou soutěž výš, ať už s Boršovem nebo kdyby přišla nabídka odjinud?
1.B není můj strop, určitě bych si troufl a chtěl si zahrát vyšší soutěž. Momentálně mě brzdila častá zranění, tak doufám že už jsem si to vybral.
V týmu Boršova tě trénuje táta. Je na tebe přísnější v některých ohledech, než na ostatní tvé spoluhráče?
Táta už mě trénoval i v mládeži a tam to bylo horší, ale pořád je na mě přísnější, než na ostatní. Ale na tom není nic špatného, mám se stále co učit. Myslím si, že to takhle má každý, kdo má rodiče za trenéra.
Když ještě zůstanu u tvého táty Jirky, ten musel mít o víkendu jako kovaný Sparťan ohromnou radost, že vyhrála titul zrovna Slavia. Komu fandíš ty a rýpl si někdo z kabiny na toto téma?
Asi mu to nebylo k chuti, ale jelikož jsme s Boršovem postoupili tak to řádně zapil, že na to i zapomněl. (smích) Já českou ligu moc nesledují, ale fandím Spartě. Kdybych si měl vybrat kdo letos měl vyhrát titul jestli Slavie nebo Plzeň, tak určitě Slavie, protože nemám rad Plzeň. Většina kluků v šatně jsou Slávisti, takže nějaká ta připomínka určitě byla. (smích)
Máš i jiné koníčky kromě fotbalu?
Největší koníček pro mě je celkově jakýkoliv sport. Rád cestuji do zahraničí a důležitý je i odpočinek. (smích)
V dalším kole jede béčko do Dívčic. Pojede někdo z pendlů pomoci k bodovému zisku a jaké vidíš šance svého týmu v tomto zápase?
V Dívčicích nás čeká těžký zápas, jako pokaždé když jsme tam hráli. Kvůli velké absenci hráčů bude tým doplněný hráči z áčka a doufám, že si odvezeme tři body.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.