Mezi Divizí a Krajským přeborem je největší skok, říká Stanislav Strýhal, gólman Cidliny

Hráčem uplynulého kola se stal gólman Stanislav Strýhal. Cidlina i díky jeho zákrokům porazila Hořice a uhájila první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V uplynulém kole jste porazili Hořice 1:4. Skóre by mohlo napovídat, že jste vyhráli poměrně jednoznačně, bylo tomu tak?
No, úplně nebylo. Dělali jsme až hloupé chyby v obraně a Hořice měly i nějaké šance, ale když si to vezmu, tak jsme šancí měli více, ale když by Hořice daly první gól ze samostatného nájezdu, který jsem chytil, tak by se asi hrálo jinak.
Na jaře jste čtyřikrát prohráli, několikrát jste vítězili až v penaltovém rozstřelu. Co stojí za poklesem formy oproti podzimní části?
Jednoznačně střílení branek, stačí se podívat, v kolika zápasech jsme nedokázali vstřelit ani jednu branku.
I díky vašim ztrátám se špička tabulky vyrovnala – první tři týmy od sebe dělí tři body, přičemž vy i za vámi druhé Libčany máte stejný počet bodů. Cítíte se více pod tlakem, když každá ztráta bodů může znamenat posun v tabulce směrem dolů, a to i mimo postupové pozice do Divize?
Krajský přebor se na jaře hodně vyrovnal. Týmy ze spodku tabulky vyhrávají a týmy z čela nečekaně ztrácí, ale je možné, že na náš mladý tým to muže působit, ten tlak.
V Krajském přeboru jste co do počtu čistých kont (11) nejlepším brankářem. Je v soutěži nějaký neoblíbený střelec, proti kterému nerad chytáte?
Asi ne, jenom proti Ondrovi Karanskému nerad chytám penalty, kope je hodně dobře.
Čekáte, že pro vás jako pro brankáře, to bude velký skok, pokud se vám podaří postoupit do vyšší soutěže?
Určitě to bude velký skok. Jiní hráči a dá se říct i jiný fotbal. Určitě to bude těžké, mezi Divizí a Krajským přeborem je největší skok.
O víkendu vás čeká Červený Kostelec, konkurent v boji o postup. Na koho z tohoto týmu si budete dávat největší pozor?
Jelikož odešli bratři Hlavové, tak zbývá jedině si dát pozor na pana Havlíčka, jelikož jsem brankář, který je dost často venku z brány a pan Havlíček rád zkouší loby z dálky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.