ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Kdo ve vzájemné konfrontaci bude lepší a vyhraje, ať postoupí, říká o souboji s Hradcem Jakub Chřibek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Jakub Chřibek z Malých Hoštic nám odpověděl na pár otázek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře o hráče kola. Kde jste sháněl podporu?
Děkuji, podporu jsem nesháněl, ta přišla tak nějak sama a zde bych chtěl poděkovat všem, co mi posílali hlasy.
V minulém zápase jste vyhráli nad Jakartovicemi. Popište zápas našim čtenářům.
Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého. Malé hřiště, houževnatý soupeř, zranění klíčových hráčů... Naše předpoklady se potvrdily a na důležité body jsme se pořádně nadřeli. Začátek zápasu jsme zaspali a dostali jsme brzký gól. Pak jsme se probrali, ale vyložené šance jsme si nevytvářeli. Naštěstí jsme si pomohli standardkami a ještě do poločasu jsme výsledek otočili. Druhý poločas moc fotbalové krásy nepobral, ale my jsme si už výsledek pohlídali.
Vy jste zahrával přímý kop, ze kterého padla rozhodující branka. Jak jste viděl situaci?
Přímý kop z 20 metrů, o kterém vždycky s nadsázkou říkám, že jsem jediný v Hošticích, kdo to umí kopnout, což se tentokrát opět nepotvrdilo a já trefil jen tyč, naštěstí byli domácí strašně rychlí při dobíhání a míč, který se od tyče odrazil, do branky dotlačili sami. Takže můžu být vděčný jakartovickým obráncům, kteří nám takto pomohli.
Jak Vy jste byl spokojen se svým výkonem?
Jsem spokojený s výhrou a hodnocení vlastního výkonu nechám na ostatních.
Začátek zápasu se dle mých informací opozdil. Co se stalo?
Začalo se se zpožděním, protože jsme měli menší problémy na trati a chyběl nám brankář Marek Honka. Naštěstí dorazil, takže jsme mohli začít i s ním v bráně.
Myslíte, že pak byla vaše koncentrace menší, z čehož pramenil brzký gól soupeře?
Samozřejmě, do zápasu jsme vstoupili hodně vlažně a dlouho nám trvalo, než jsme se pořádně rozkoukali. No a to, že z toho vyplynul gól pro Jakartovice, bylo nasnadě, i když je potřeba říct, že roh, ze kterého branku vstřelili, byl hodně dobře zahraný a spíš než naše chyba to byla kvalita domácích.
Během týdne jste měli dohrávku s Pustou Polomí. Zhodnoťte nám tento zápas.
Zápas s papírově lehčím soupeřem, nicméně na hřišti to tak úplně nebylo vidět. Soupeř se dostal do vedení a ve druhém poločase jsme měli co dělat, abychom výsledek otočili. Naštěstí se nám to podařilo, a tak pokračuje naše vítězná šňůra.
Myslíte si, že se nakonec rozhodne v posledním kole, kdy hrajete s vaším konkurentem z Hradce?
Je to možné, a abych řekl popravdě, tak já osobně bych si přál, aby se rozhodovalo až v tom posledním zápase. Kdo ve vzájemné konfrontaci bude lepší a vyhraje, ať postoupí. Je to tak fér.
S kým byste se chtěl zahrát v jednom týmu?
Kdybych měl říct reálné jméno, tak by to byl jednoznačně Honza Schaffartzik, který momentálně září v barvách SFC Opava a je hoštickým rodákem. Zahrát si s ním by byla velká paráda a tajně doufám, že se jednou na stará kolena Honza do Hoštic vrátí. Jen doufám, že se toho ještě dožiji.
Kdo je největší hecíř v kabině?
Těžko říct, v kabině se najde hecířů víc, ale za všechny bych jmenoval asi Ondru Šafarčíka.
Předpokládám, že fotbalem se neživíte. Co děláte v civilu?
Fotbalem se pochopitelně neživím. Pracuji samozřejmě jako ďas, konkrétně na Základní škole ve Štěpánkovicích, kde učím češtinu a dějepis.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.