ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Povedlo se mi to snad až napotřetí, neboť se do cesty míči vždy postavil jeden z obránců, hovořil o svém gólu Daniel Diehel

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Vyzpovídali jsme zlatnického Daniela Diehela. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře. Kde jste pro ni sháněl podporu?
Děkuji za gratulaci, jsem opravdu překvapen. Podporu jsem vůbec nesháněl, jelikož jsem se to dozvěděl až před koncem hlasování, o to více jsem mile překvapen.
Co říkáte na amatérskou propagaci fotbalu na našem portálu?
Je skvělé, že je tady široký přehled soutěží po celé republice i v těch nejnižších soutěžích. Je to velmi povedený web, který si myslím kladně hodnotí většina lidí.
Pojďme na poslední zápas s Chomýžem. Vyhráli jste 4:2. Jak jste zápas viděl?
Byl to velmi vypjatý zápas v jistých momentech, hru podle mého dosti ovlivnili rozhodčí brzkou červenou kartou pro hostující tým, avšak hosté uměli “pozlobit“ i v desíti. Do zápasu jsme šli s tím, že musíme konečně vyhrát a uklidnit atmosféru v kabině po několika prohraných zápasech. Pro oko diváka byl zápas určitě zajímavý, až na závěr utkání, kdy nastala zcela zbytečná situace, po které se strhla šarvátka, a od té doby už se o fotbale moc mluvit nedalo.
Vsítil jste úvodní branku svého týmu. Jakým způsobem padla?
Ano vsítil, na zápas jsem přišel s nejistým místem v sestavě, ale nakonec jsem dostal důvěru a snad jsem ji oplatil našim trenérům. Branka padla po náběhu, kdy z lajny centroval záložník míč do vápna, který následně gólman vyrazil, a poté jsem se snažil dorazit míč do brány. Povedlo se mi to snad až napotřetí, neboť se do cesty míči vždy postavil jeden z obránců. Díky důrazu se to nakonec povedlo a mohli jsme se radovat již po pár odehraných minutách z první branky.
Zatím jste na devátém místě tabulky. Jak velká spokojenost panuje s tímto umístěním?
Bohužel se nám start do jarní části moc nevyvedl, trápí nás taky marodka. Myslím, že s umístěním moc spokojeni nejsme, ale snažíme se s tím něco dělat. Věřím, že se ještě v posledních pár zápasech zvedneme a přidáme další užitečné body k těm stávajícím.
Nyní vás čeká zápas proti druhým Velkým Heralticím na jeho půdě. S jakými ambicemi do zápasu půjdete?
Tento zápas bude takové malé derby a víme, že to bude velmi náročný zápas, jelikož Heraltice mají velmi šikovné kluky na hřišti a velmi rychlý přechod do útočné fáze. Do tohoto zápasu jdeme s tím, že nemáme co ztratit, ba naopak můžeme překvapit. Určitě se budeme snažit urvat nějaké body a věřím, že se nám to povede.
V kolika letech jste začal svou kariéru a popište nám ji.
S fotbalem jsem začal, když mi bylo sedm, ale neměl jsem moc talent, takže jsem spíše jen trénoval. Blíže do hry jsem se dostal až ve věku starších žáku/dorostu a od té doby jsem se na sobě snažil pracovat a zlepšovat se, což si myslím, že se mi snad podvedlo.
Vzpomenete si ještě na svůj první gól?
Na svůj první gól si opravdu bohužel nevzpomínám.
Kdo je Váš fotbalový vzor, a kterému týmu fandíte?
Fotbalový vzor? To je těžké… nemám asi žádný konkrétní vzor, od každého se mi líbí něco. Je spousta šikovných hráčů, kteří se mi herně zamlouvají. Kdybych si měl vybrat tým, tak Vám asi řeknu, že Real Madrid, kterému fandím, ale líbí se mi celá španělská nejvyšší soutěž.
Který nejsilnější zážitek máte spjatý s fotbalem?
Asi to byla návštěva zápasu našeho národního týmu v dobách, kdy se jim dařilo a byla to nádherná podívaná, ale to bylo již hodně velmi dávno v mých školních letech. Ale mým snem je se dostal do Španělska na duel Realu a Barcelony.
Řekněte našim čtenářům, jak trávíte svůj volný čas?
Svůj volný čas trávím většinou hodně aktivně, pracuji sice v nepřetržitém provozu, ale mám velkou spoustu koníčků, takže se opravdu nenudím, kdybych Vám tady měl popisovat všechny své záliby, tak to by bylo nadlouho, ale mezi mé nejoblíbenější patří asi fotbal, jízda na kole, běhaní a hasičský sport.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.