Čekají nás ještě čtyři zápasy, vyhrát je chceme všechny, říká třebešský Michal Kincl

Hráčem uplynulého kola se stal záložník Třebše Michal Kincl, jehož gól pomohl k výhře nad Roudnicí 3:1. Díky tomuto vítězství a klopýtnutí Kunčic, se Třebeš ještě více přiblížila postupu do Krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
O výhře 3:1 nad Roudnicí rozhodly dva slepené góly na začátku druhého poločasu. Byl to zlomový moment, ze kterého se soupeř nedokázal oklepat?
Myslím si, že ty dvě slepené branky rozhodly, ale neříkám, že by se Roudnice nějak položila a už jen dohrávala utkání, to vůbec ne. Snažili se dále kombinovat a tlačili se do branky. My jsme ale kontrolovali hru a kdybychom vyřešili lépe některé situace, tak jsme mohli ještě zahrozit a třeba přidat i další branky. Roudnice hrála dobře a rozhodně bylo skvělé zase si zahrát proti týmu, co chce hrát fotbal.
Kunčice, které jsou za vámi na třetím místě, den předtím prohrály s Tatranem Hostinné. Věděli jste, že Kunčice ztratily body, hrálo se vám díky tomu klidněji?
Ano, věděli jsme, že Kunčice ztratily a hráli jsme uvolněněji, ale my se soustředíme na sebe a nechceme se ohlížet na ostatní týmy.
Čtyři kola před koncem máte na druhém místě náskok jedenácti bodů. Slavíte, nebo čekáte na matematické potvrzení druhého místa?
Jak tu psali spoluhráči Drapec a Mikeš, zatím nic neslavíme, ale víme, co máme na dosah ruky a rozhodně to máme v hlavách. Je to dost velké téma v kabině i ve Třebši. Ještě nás čekají čtyři zápasy a my chceme vyhrát všechny a nespoléhat na zaváhání Kunčic.
Sezona se pomalu chýlí ke konci, jak byste ji zhodnotil, zažili jste nějakou herní krizi?
Sezona se sice chýlí ke konci, ale konec ještě zdaleka není aspoň pro nás ne (smích). Podle mého názoru je tato sezona zatím povedená, ale uvidíme za pár dní, zda bude úspěšná a dopadne pro nás historickým postupem. Pokud ano, tak bude bezesporu ta nejpovedenější. Nemyslím si, že bych zažil nějakou herní krizi. Samozřejmě jsou zápasy, ve kterých se třeba moc nedaří, ale krizí bych to nenazval.
V sobotu vás čeká zápas na hřišti Náchoda, co od čtvrtého týmu tabulky čekáte?
Nečekáme nic lehkého. Doma jsme sice Náchod porazili 4:0, ale neočekávám, že by Náchod chtěl tento výsledek opakovat i doma. Myslím si, že se bude hrát atraktivní fotbal z obou stran, ale rozhodně chceme v Náchodě zvítězit a dovézt body do Třebše.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.