Cempírek: Tuhle soutěž jsem pomohl vykopat. Nerad bych, kdyby se spadlo

V 21. kole vás nejvíce zaujal výkon útočníka České Kamenice Lukáše Cempírka. Ten se tak stal díky hlasům našich čtenářů Hráčem kola!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se Hráčem kola. Potěšilo vás to?
Potěšilo, ale spíš bych řekl, že mě to překvapilo a nevím jak moc si to zasloužím, po jednom odehraném poločase. Kluci asi potřebujou přihodit něco do kasy (smích).
Máte ponětí, kdo vám posílal hlasy?
Pravděpodobně spoluhráči a možná i někdo z Junioru, protože jsem tam v podstatě fotbalově vyrostl a bylo fajn se vidět s klukama a lidma okolo děčínského fotbalu a tak trochu zavzpomínat.
Trenér Pavel Mokráček říkal, že jste po střídání oživil hru. Jak jste se na hřišti cítil?
Popravdě jsem se před zápasem necítil moc dobře. V sobotu jsem ještě dobíral nějaké prášky a vypořádával se s časovým posunem z Asie. Ale chtěl jsem klukům pomoct, takže jsem se snažil hrát naplno, trošku Junior potrápit a na hřišti už jsem se cítil dobře.
Vy ale moc nehrajete, prý jste v zahraničí. Můžete k tomu říct něco víc?
Za áčko jsem hrál asi po roce a půl, protože bydlím v Liberci a hlavně lítám za prací po celém světě. Jedná se o instalace designových svítidel a lůstrů. Bylo pro mě dost náročné si cokoliv naplánovat. Navíc se necítím tak, že bych byl pro Kamenici nějakým přínosem, když netrénuju.
Jak to s vámi bude do konce sezóny, budete stíhat zápasy?
Budu se snažit klukům pomoct jak jen to půjde. Pomohl jsem I.A třídu vykopat a nerad bych byl svědkem toho, že o tuhle soutěž Kamenice přijde, protože si myslím, že tam patří.
Sledoval jste výkony České Kamenice na jaře? Sedm zápasů, sedm porážek...
Ano sledoval jsem výsledky na internetu a byl jsem se podívat na zápase proti Modré. Bohužel sestava je teď podle mě dost slepovaná a tak došlo na nejhorší a musim hrát i já (smích).
Můžete prozradit, jak jste s k fotbalu vůbec dostal?
K fotbalu mě přivedl táta, který byl mým největším vzorem a právě on mě v něm podporuje celý život. Bral mě na každý trénink, zápas i soustředění a tak znám kluky jako Jirka Mitruška, Franta Louda, Martin Švanda a další úplně od malička a je super hrát s nimi i teď. Stará kamenická parta je to, co mě táhne zpátky.
Máte nějaký oblíbený fotbalový klub?
Rád chodím na Slovan Liberec, protože bydlím kousek od stadionu. Ale jinak jsem kvůli tátovi rozený fanoušek Sparty.
Znáte portál fotbalunas.cz?
Ano znám, právě přes vaše stránky sleduju výsledky soutěže.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.