Na zápase už se objevily i bubny, říká Mikuláš Heřman, brankář Třebše mířící za postupem

Hráčem uplynulého kola se stal brankář hradecké Třebše, Mikuláš Heřman. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Nepolisy jste v posledním kole porazili jediným gólem, který padl na začátku druhé půle. Je pro vás rozdíl chytat v zápasech, ve kterých se dlouho čeká na gól, než když padají branky od začátku, byť na obou stranách?
V takovém zápase jako s Nepolisy to je těžké, tým s vámi nechce moc hrát fotbal, spíše nakopává míče, vystřelí jednou za poločas, a to jen když zaspí naše obrana včele s “Benjamínkem“ Smíškem, nám se v tom utkání navíc nedařila koncovka, jinak by zápas mohl skončit vyšším gólovým rozdílem. Já mám radši zápasy, kdy si občas můžu něco chytnou, ale naše obrana pracuje na velmi vysoké úrovni, takže mi tyhle zápasy moc nedopřejí (smích).
Pět kol před koncem máte na druhém místě náskok osm bodů. Na kolik procent jste si v týmu jistí postupem?
Jistí si nejsme vůbec, jak říkal v předešlém rozhovoru Drapec je to sice velké téma, ale v kabině to nikdo nebere jako hotovou věc a dobře víme že nás čeká ještě pět těžkých zápasů (z toho čtyři doma), ve kterých musíme potvrdit, že si postup zasloužíme.
Pro Třebeš by to byl historicky první postup do Krajského přeboru. Jak současné postavení týmu vnímají vaši příznivci, je jejich podpora intenzivnější?
Nevím, jestli bych řekl intenzivnější, ale už se na našem domácím zápase objevili dokonce i bubny, a to se před tím ještě nestalo. Je to spíše takové to české fandění, když se vyhrává fandí každý a po zápase to je při oslavě samý vtípek, když se nedaří, tak slyšíte spíše negativní reakce, které se naštěstí poslední dobou zmírnily.
Co od případné účasti v Krajském přeboru čekáte, myslíte, že tamní útočníci budou mnohem nebezpečnější než ti v A třídě?
No nečekáme nic lehkého, víme že týmy z Krajského přeboru mají vyšší úroveň a jsou daleko fotbalovější než většina týmů z A třídy. A co se týče útočníků neřekl bych nebezpečnější, spíše jen nepotřebují tolik příležitostí jako náš Kuba Zeman (nejlepší střelec týmu), aby dali gól.
O víkendu doma hostíte Roudnici, co od soupeře čekáte?
Roudnice je kvalitní soupeř který se na vršku A třídy pohybuje už delší dobu navíc v téhle sezóně omladili kádr, takže nás nečeká lehké utkání. Na podzim jsme Roudnici porazili 4:3, kdy jsme dva krát prohrávali a otáčeli zápas, takže nám jistě budou chtít prohru vrátit, ale věřím, že v neděli všechny body zůstanou ve Třebši.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.