Děláme vše proto, aby se postoupilo, říká Muž kola Thanh Tassy

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal záložník FK Borek Thanh Tassy, který v dohrávaném šlágru kola proti Loko ČB B, byl u všech tří branek svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2
Thane, gratulace k výhře v anketě Muž kola. Kdo se podle tebe postaral o největší porci hlasů a komu by si chtěl touto cestou poděkovat?
Děkuji. Především se o to postarali spoluhráči, aby se naplnila kasa na dokopnou.
Už se ti ozval pokladník týmu ohledně výše pokuty?
Ještě nevím, zatím se tomu úspěšně vyhýbám. Ale pokladník se určitě brzy ozve.
Borek se po pádu z Okresního přeboru pohybuje na třetím místě tabulky. Byl v plánu okamžitý návrat zpět nebo to nebyla priorita pro tuto sezonu?
Děláme pro to všechno, aby se postoupilo. Šance se nám hodně snížili prohrou v Boršově. Náš trenér tomu však hodně obětuje. Měli jsme soustředění a kvalitní přípravu.
Čekal vás perný víkend, kdy jste nejprve cestovali do Boršova a v pondělí ve šlágru kola dohrávali s Loko ČB B. Překvapivě jste všechny body nechali v Boršově, co bylo špatně?
V Boršově nám to celkově nesedlo. Darovali jsme domácím první gól a ti se pak zatáhli. Na malým hřišti se nám nedařilo hrát naši hru a domácí pak už hráli jen na brejky.
V pondělní dohrávce jste si spravili chuť a vlétli na svého soupeře od úvodní minuty. Pomohl dobrý vstup do zápasu týmu? Jak si viděl zápas ze hřiště?
Potřebovali jsme vyhrát s Lokotkou, abychom měli ještě nějaké šance na postup a odčinili tak i prohru v Boršově. Naštěstí jsme dali rychlý gól, což nám velice pomohlo a i přes četná zranění jsme dokázali vyhrát. Hrál se podle mě velice pohledný zápas „nahoru dolu“ a na 3. třídu to byl velice dobrý fotbal.
Byl si u všech tří branek svého týmu. Byl to tvůj nejlepší zápas v probíhající sezoně?
Rozhodně ano, doufám, že formu udržím do konce sezóny a týmu se podaří postoupit, i když naše šance jsou teď spíše jen teoretické.
Kde si s fotbalem začínal a kterými kluby si prošel?
Začal jsem v žácích v Hrdějovicích a pak jsem přestoupil kvůli spolužákům na Borek, kde jsem strávil většinu své dosavadní „fotbalové kariéry“. Během té doby jsem byl ještě nějaký čas ve Čtyráku (dorost) a v Hrdějovicích (muži).
Máš nějaký fotbalový vzor nebo oblíbený klub?
Mým nejoblíbenějším klubem je Barcelona, tudíž je vzorem je Messi.
Máš i jiné koníčky kromě fotbalu?
Momentálně se snažím dodělat vejšku, takže kromě fotbalu nic jiného nedělám. Jinak rád čtu věci ohledně businessu a psychologie, ale častěji chodím ven s kámošema.
V útoku se střelecky daří Tomáši Tenglovi, který bojuje o pozici nejlepšího střelce soutěže. Nabádá tě třeba při zápase, ať hledáš kolem vápna jeho?
Hahah. S Tengym si rozumíme jak v kabině, tak i na hřišti. Sem tam se mi připomene, ale většinu akcí kombinuju s ním, ode mě má míčů dost. (úsměv)
Nedobírá si tě někdo z hráčů nebo protihráčů, že jim připomínáš Fun Ding Dunga ze seriálu Okresní přebor? Napadá tě někdo z týmu kdo povahově nebo vzhledem vypadá, jako některá z postav fotbalového seriálu?
Ještě v dorostu jsem tohle častokrát slýchával. Teď si mě už nikdo nedobírá. Jinak z týmu si myslím není nikdo podobný seriálovým postavám.
O víkendu jedete na horkou půdu do Koloděj, kde domácí nerozdávají body zadarmo. Co od zápasu čekáš?
Koloděje mají asi jen o 2 body více než poslední Chrášťany, takže to rozhodně nebude lehký zápas a o body se s námi jistě poperou. A jak říká náš trenér Standa Bryx: „Musíme vyhrát, přes to vlak nejede“.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 5. 2017 23:11
nejlepší na tom je ,jak ty prachy vyhodili úplně zbytečně :-D tomu se fakt musím smát :-D :-D a to chtěli aby jsme jim v posledním kole pustili zápas :-D
18. 5. 2017 16:54
Dělaj pro to všechno i podplacite rozhodčí. Hlavně pan Bryx je v tom dobrej