Po zápase v šatně ihned kolovaly zmínky o vydatném příspěvku na dokopnou, říká Muž kola Marek Sládek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Marku, na úvodu gratulace k výhře v anketě Muž kola. Komu byste touto cestou chtěl poděkovat a čeká vás nějaký příspěvek do klubové kasy?
Děkuji, moc si toho cením. Popravdě musím přiznat, že jsem něco takového nečekal a velice mě to tedy překvapilo. Poděkovat bych chtěl především všem, kteří pro mě hlasovali. Samozřejmě nesmím zapomenout ani na své trenéry a spoluhráče. Příspěvek do klubové kasy mě nejspíše nemine, a tak budu doufat, že mě pokladník Franta Pouzarů bude šetřit. (úsměv)
Jak probíhala zimní příprava na Rudolfově? Absolvoval jste přípravu s A týmem nebo B týmem?
Zimní přípravu jsem absolvoval s B týmem formou jednoho tréninku za týden. Celou přípravu jsme završili dvěma přátelskými zápasy, se Srubcem B a Úsilným.
Rudolfov B se skládá z řady mladých hráčů. Jak zvládáte vy osobně přechod z dorosteneckého do dospělého fotbalu?
Za Rudolfovské béčko nastupuji už od mladšího dorostu, kdy jsem je chodil doplňovat na střídačku a postupem času jsem sbíral zkušenosti. Rozdíly jsou především ve zkušenostech hráčů, co se týče B - týmu. Za Áčko jsem také nasbíral pár startů, tam je to především o rychlosti a tvrdosti s tím jsem měl veliké problémy si zvyknout.
O víkendu jste na svém hřišti přivítali Nové Hodějovice, které naposledy doma inkasovaly jedenáct branek od Trhových Svinů B. Chtěli jste si taky podobně zastřílet nebo jste řešili to, aby nedošlo k podcenění soupeře?
Troufl bych si říci, že jsme to s kluky brali jako povinné tři body, které jsme po předešlé remíze s Ledenicemi potřebovali v boji o dotáhnutí se na Římov. Samozřejmě jsme si byli vědomi, že soupeře nesmíme podcenit, a právě proto jsme šli do zápasu s taktikou rozhodnout v prvních 20 minutách. Což si myslím, že se nám povedlo.
Zápas jste zvládli celkem s přehledem. Vy sám jste dal tři branky. Byl to první hattrick v mužské kategorii a čekal vás nějaký příspěvek do kasy?
Ano, přesně tak, byl to můj první hattrick v mužské kategorii a doufám, že nebyl poslední. A je jasný, že po zápase v šatně ihned kolovaly zmínky o vydatném příspěvku na dokopnou. (úsměv)
Která ze tří branek byla podle vás ta nejhezčí?
Za nejhezčí branku bych považoval střelu před hranicí velkého vápna, protože jsem se po velice dlouhé době, také konečně trefil z větší dálky.
V tabulce jste na třetím místě se sedmi bodovou ztrátou na vedoucí Římov. Mluvilo se na Rudolfově o návratu do Okresního přeboru nebo nebyl vytyčený cíl na umístění v tabulce?
Samozřejmě, že s kluky chceme zpět do okresního přeboru. Myslím si, že na to máme tým, pokud se budeme scházet na tréninky ve stejně hojném počtu, jako na tento zápas.
Jste odchovancem Rudolfova nebo jste si vyzkoušel i jiné angažmá? Máte nějaké fotbalové cíle?
Již od sedmi let jsem odchovancem Rudolfova. Do budoucna bych chtěl hrát na krajské úrovni konkurence je však veliká, a proto se nikam neženu a všemu nechávám volný průběh.
Co kromě fotbalu vyplní váš volný čas?
Jelikož jsem právě v období před maturitou, snažím se momentálně co nejvíce času věnovat škole. Jinak přítelkyni a kamarádům.
V dalším kole jedete na hřiště Včelné, která body doma moc nerozdává. S jakými ambicemi pojede k zápasu a na co si dát pozor, aby vás soupeř nezaskočil?
Jak už jsem říkal, bojujeme o postup do okresního přeboru, a proto se na Včelnou vydáváme s ambicemi urvat všechny tři body.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.