O postupu určitě není rozhodnuto, zdůraznil Tomáš Matějka

Bohušovice v roli nováčka drží první místo. O víkendu zvládly duel s Litoměřickem C a mají osmibodový náskok. Jejich stoper Tomáš Matějka se navíc stal Hráčem 18.kola!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se Hráčem kola. Máte z takového vítězství radost?
Ano, jistě mám radost takové ocenění vždy potěší.
Věděl jste vůbec, že jste byl nominován do sestavy kola?
Ano dozvěděl jsem se to v neděli večer, když sem přijel ze Sparty. Tak mě to potěšilo, měl jsem hned dvojnásobnou radost. I když sem se dozvěděl, že trenér chtěl dát druhého stopera Jakuba Martínka, tak jsem se tomu zasmál (smích). A kluci hned říkali, že mě to bude něco stát nějakou tu korunu.
Máte ponětí, kdo vám posílal hlasy?
Vím, že hlasovali kamarádi, rodina, přítelkyně a kluci z fotbalu. Tak bych jim chtěl poděkovat, že mi dávali hlasy a že jsem mohl vyhrát.
Jak zpětně hodnotíte šlágr kola proti Litoměřicku?
Myslím, že jsme byli na toto utkáni byli připraveni dobře, bylo to vyhecované utkání, hodné kluků známe. Já jsem se těšil moc, protože jsem hrál v Litoměřicích čtyři roky. Myslím, že jsme byli lepší, Litoměřicko v první půli nic nemělo, my jsme dali dva góly, když jejich golmán dvakrát špatně vyběhl a kluci to pak měli snadnější. Ve druhé půli jsme byli zataženi, bohužel nám dali brzo gól a vrátili se do zápasu. Ale pak jsme po krásné akci dali na 3:1 a Litoměřicko jen dokázalo snížit. Ale my jsme to odpracovali skvěle jako tým i když nás taky moc nepodržel brankář (smích). Ale tři body jsou důležité a oprávněné a možná to bude i novým kapitánem Lubošem Kyzlíkem, který si kapitánství vlastně vydupal (smích). Hlavně doma jsme silní, naposledy jsme doma prohráli 14. listopadu 2015.
Na první místě máte náskok osmi bodů. Je podle vás o vašem vítězství v soutěži rozhodnuto?
Určitě ne, zbývá ještě osm kol do konce, což je dost bodů a bude to ještě hodně zajímavé. Máme před sebou těžké zápasy, ale máme to ve vlastních rukách. Doufám že kluci nebudou chodit před zápasem moc pít a dodrží životosprávu (smích).
Čekal jste, že budou Bohušovice v této fázi soutěže na první místě?
Musím říct, že jsme to nečekali. Chtěli jsme hrát nahoře a chtěli být mezi prvními třemi. Bohušovicím by slušela 1.A třída.
Jak se vám líbí/nelíbí úroveň I.B třídy?
Myslím, že úroveň je docela dobrá. V této soutěži může porazit každý každého. Hodně týmu je tady z okresu, takže hodně derby.
V dalším kole vás čeká další těžký zápas na velkém hřišti v Rovném
Toto utkání bude jedno z nejtěžších, co budeme hrát. Rovné mají formu, hrají nahoře, naposledy porazili Dubí, což o něčem vypovídá. Doufám, že tam vyhrajeme a potvrdíme svojí pozici v tabulce.
Jak jste se vůbec dostal k fotbalu?
Díky tátovi on byl taky fotbalista, tak mě vzal na první trenink v pěti letech. Od té doby hraji fotbal a mám ho moc rád. Chci moc poděkovat rodičům, že mě podporovali Děkuju.
Máte nějaký oblíbený fotbalový tým, kterému fandíte?
Sparta Praha, Chelsea
Co děláte mimo fotbalový život?
Jsem buď s přítelkyní, nebo hraji občas FIFU. Nebo jsem s klukama na pivě, dost často (smích).
Znáte vůbec webový portál fotbalunas.cz?
Ano znám, pořád ho sleduji. Je to dobrý portál.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.