V Seči jsem se ocitl úplnou náhodou, prozrazuje Tomáš Görner

V jarní části sezony se může tým Seče spolehnout na útočníka Tomáše Görnera, který ve třech zápasech nejenže nastřílel dva góly, ale kromě toho vytrvale svojí rychlostí větral obrany soupeřů. Dobré výkony ho proto katapultovaly hned dvakrát do sestavy kola, kterou ovládl odchovanec Starého Plzence ve 13. kole IV. třídy Plzeň - jih. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co říkáte na to, že jste se stal hráčem kola?
Bylo to pro mě překvapení. Samozřejmě jsem za to rád a budu se snažit dál.
Hlasování jste s přehledem vyhrál. Motivoval jste své okolí při hlasování nebo to bylo bez vašeho přičinění?
Popravdě jsem do poslední chvíle netušil, že je nějaké hlasování o hráči kola. Dozvěděl jsem se to až od mé přítelkyně. Nevím, kdo pro mě hlasoval, ale chtěl bych všem poděkovat a jsem rád, že se výkon líbil.
Úvod do jarní části sezony se vám celkem vydařil. Získali jste čtyři body. Jak vy hodnotíte start do jarní části soutěže?
Osobně si též myslím, že úvod se vydařil. Hra se nám podařila zklidnit, dali jsme balon na zem a začali konečně více střílet na branku, což nese své ovoce.
Proti Letné B a i následně proti Blovicím B jste se střelecky prosadil. Co říkáte na svoji produktivitu?
Jsem rád, že to tam padlo. Za produktivitu si myslím, že může má soutěživost. Když jsem na hřišti, běhám, dokud můžu.
V utkáních si dle slov Bohuslava Plojhara vypracujete hodně šancí. V čem vidíte důvod, že se vám je zatím nedaří proměňovat?
Myslím si, že do šancí se dostanu svojí běhavostí. To že neproměňuji bude asi tím, že jsem měl dlouhou pauzu a s balónem si po čtyřech zápasech bez tréninků ještě moc nerozumíme (úsměv).
O víkendu jste sehráli derby proti Blovicím. Je pro vás osobně utkání specifické oproti jiným?
Jako malý jsem v Blovicích bydlel. Je to ale už dávno a bral jsem to jako každé jiné utkání.
Kde jste začínal s fotbalem a jak probíhala vaše kariéra?
Začínal jsem ve Starém Plzenci a poté jsem se přesunul do SK ZČE PLZEŇ. Zde jsem hrál až do svých sedmnácti let, kdy jsem začal mít i jiné záliby a fotbal šel stranou. Teď jsem měl od fotbalu 6 let pauzu, ale jsem rád, že jsem se ke kopání vrátil.
Co vás přivedlo zpátky k fotbalu po tolika letech a proč jste skončil zrovna v Seči?
Zpět mi přivedla celkem náhoda. Na podzim jsem se byl podívat na jeden zápas Starého Plzence B a potkal tam pana Sobotu, jehož bratr trénuje Seč. Povídá mi, jestli ještě umím kopnout do balonu, že shání nové hráče do Seče. Řekl jsem si, že by nebylo špatný se jít o víkendu vždy trochu proběhnout, pohyb mi celkem chyběl a je to příjemný relax od práce. Takto jsem se ocitl v Seči.
Je pro vás těžké skloubit fotbal se zaměstnáním?
Jelikož pracuji výhradně v zahraničí, tak je to celkem obtížné. Tréninky nestíhám a jsem rád, že se dostanu alespoň na některé zápasy.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.