Hráč 16.kola Zlínské 1.B třídy skupiny B Martin Dlabaja si na hřišti nejvíc rozumí se svým bratrem Davidem

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Tentokrát vyhrál fotbalista Veselé Martin Dlabaja. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, jaká bude odezva v kabině, navíc jsi měl před časem narozeniny?
Děkuji. Určitě bych chtěl v první řadě poděkovat všem, co pro mě hlasovali. Ano narozeniny jsem měl na konci března a beru toto ocenění jako takový pozdní dárek. V kabině bude odezva určitě pozitivní, přece jen se za výhru v takové anketě musí něco donést, z čehož budou mít spoluhráči zcela jistě radost.
V neděli jste vyhráli v derby v Lípě, jak těžké utkání to bylo?
Nebylo to nic jednoduchého. Hřiště bylo lehce podmáčené a soupeř hrál tvrdou až zákeřnou hru, což nám nevyhovuje, my jsme spíš technicky hrající tým. Jinak si myslím, že výhru jsme si určitě zasloužili.
Koho bys pochválil z Vašeho týmu za výkon v Lípě?
Pochválit bych chtěl celý tým. Hráli jsme týmově, makali jsme jeden za druhého. Navíc jsme museli v prvním poločase dvakrát střídat kvůli zraněním, což určitě není nic příjemného a uvidíme, jak se poskládáme na další derby doma s Lužkovicemi.
Jaké máte ambice v jarních odvetách, úvod Vám vyšel na jedničku, pak jste však vyhořeli se Slavičínem?
Mě osobně by se líbilo být na konci v TOP 5. Myslím si, že máme i na to být v TOP 3, ale musíme se vyvarovat zraněním. Úvod proti Hulínu vyšel na jedničku, bohužel doma se Slavičínem jsme doplatili na neproměňování šancí. Soupeř nás na druhou stranu trestal z každé chyby v obraně, kterou jsme udělali.
O víkendu Vás čekají v dalším derby Lužkovice, bude těžké uhlídat Martina Procházku s Ivošem Světlíkem?
Na derby se určitě těším, jsou to jedny z nejlepších utkání v soutěži. Uvidíme, s jakou formou přijedou Lužkovice. Budeme chtít navázat na vítěznou vlnu z Lípy a doma na jaře sbírat body, takže nás čeká rozhodně těžký zápas. Doufám, že se nám podaří uhlídat všechny hráče z Lužkovic a udržíme nulu vzadu.
Myslíš si, že Nevšová letos postoupí do I. A. třídy? Nebo to bude jiný tým?
Těžko říct. Přeju to více Viktorce, ale když postoupí Nevšová, možná bude větší klid v soutěži.
Kdo podle Tebe sestoupí do OP, tam mohou letos padat i dva týmy?
Tady to vidím nejspíš na Lukov, bodová ztráta je veliká od ostatních ohrožených, ale třeba nás ještě překvapí. Druhý tým bych tipoval na Lípu nebo Příluky. Příluky na jaře zatím dostávají mnoho branek, takže bych spíš tipoval je jako druhý možný tým.
Jak jsi strávil dlouhou zimní pauzu, věnoval jsi se i jiným sportům?
Po konci podzimní části jsme si chodili zahrát fotbálek na umělku. Bohužel na začátku roku jsem byl skoro celou dobu zraněný, takže jsem toho moc nenatrénoval. Začal jsem znovu až před dvěma týdny. Díky zranění jsem bohužel nemohl dělat ani jiné sporty, tudíž jsem se věnoval škole a regeneraci.
Jaké jsou Tvé další zájmy kromě fotbalu a co Tvá rodina, podporuje Tě ve fotbalu?
Baví mě i další sporty jakou jsou tenis, volejbal a další. Rodina mě ve fotbale vždycky podporovala, ať už jsem hrál fotbal kdekoliv.
S kým si nejvíc rozumíš na hřišti i mimo něj?
Když se nad tím zamyslím, tak mě napadají dvě jména. První je brácha David a druhé je Mandy (Roman Manďák), s nimi si rozumím opravdu nejvíce.
Co říkáš na útok islamistů na autobus fotbalistů Dortmundu a také na výkon rozhodčích v duelech Barcelony?
Nečte se to vůbec dobře, že takové útoky jsou už i ve fotbalovém prostředí. Můžeme být jen rádi, že bylo lehce zraněno tak málo lidí. Bohužel se tomu v nejbližší době asi nevyhneme a takových útoků může být více, ale to nejspíš ve všech sportech. Co se týče výkonů některých rozhodčích, tak to bych nechal na posouzení komise. Já do toho moc nevidím, co se děje, ale každý rozhodčí by si měl sáhnout do svědomí sám a říct si, zda si stojí za tím, co odpískal.
Co bys vylepšil na našem portálu - www.fotbalunas.cz
Momentálně mě nic nenapadá, co by šlo vylepšit. Informací a statistik k vyhledání je tu hodně a určitě si zde všichni najdou, co potřebují.
Dík za rozhovor a ať se Ti daří...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku