ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Podle trenéra jsem hráč „do rychla“

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Naše redakce vyzpovídala Jakuba Hrubého z Krnova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře, kde jste pro ní sháněl podporu?
Děkuji. Především bych chtěl poděkovat všem fanouškům, kteří mi dali hlas. Podporu jsem nějak moc nesháněl. Většinu hlasů mi dali kluci z kabiny a kamarádi, kteří o mé nominaci věděli díky sociální sítě facebook.
V Krnově je tato anketa velmi oblíbená. Co Vás bude výhra stát do klubové kasy?
To je velmi dobrá otázka, také jsem nad tím už přemýšlel. Jak znám kluky a především Míru Daříčka viděl bych to tak, že budu muset donést nějakou tu lihovinu na ukončenou.:)
Pojďme na zápas v Háji, který jste rozhodli v poslední minutě. Popište nám tento zápas.
Zápas byl od úvodních minut vyrovnaný. Hráli jsme zezadu na jistotu do rychlých brejků. V prvním poločase jsme si vytvořili nějaké šance, ale neproměnili je. Po přestávce se po nádherném centru Adama Ondry trefil Kuba Houdek, který je ve výborné formě mimo jiné. Za několik okamžiků Háj vyrovnal. Chtěli jsme uhrát remízu, ale agilní Simichanidis byl při chuti a utajenou střelou nám vykoledoval tři body.
Jak jste byl spokojen se svým výkonem?
Nepatřil k nejhorším, podle mého názoru se mi moc nedařilo, ale aspoň jsem zápas odmakal.
Start do jara se Krnovu podařil, jaké ambice máte?
Ano, měli jsme výborný vstup do sezony. Náš cíl je být v první polovině tabulky.
Koho vidíte za hlavního kandidáta na postup?
Podle mého názoru postoupí Bohumín, kterému bych to i přál.
Teď vás čeká zápas s Orlovou, která minule dostala pořádný výprask. S jakým cílem jdete do toho zápasu?
Hrajeme doma, chceme fanouškům ukázat atraktivní fotbal a vyhrát. Orlová sice dostala výprask to ano, ale každý zápas je jiný. Může se stát cokoliv. Je to sport.
Na jakém postu se Vám nejlépe hraje?
V mládeži jsem hrával na špici, na hrotu. Tam se mi líbilo nejvíce. Teď jsem na postu ostrého kraje, kde mi to celkem jde a líbí se mi tam. Ze začátku jsem z toho měl strach, protože jsem nikdy nehrál krajní zálohu, ale trenér Bártek mě ujišťoval, že je to post pro mě. Podle trenéra jsem hráč „do rychla“ (rychlostní typ). A já s ním souhlasím.
Popište nám svou kariéru.
První fotbalové krůčky jsem udělal v rodném Vrbně, s bratry Vaškovými, kteří mě podporují a dodávají mi motivaci, tímto bych jim chtěl poděkovat. V mladším dorostu jsem odešel do Krnova, posléze jsem byl na zkouškách i v Opavě nebo v Karviné, ale zranil jsem se. Teď válčím za krnovské muže.
Čeho byste chtěl ve fotbale dosáhnout?
Mám sen se podívat do vyšší soutěže, chtěl bych nakouknout třeba do třetí ligy, jenže je těžké se prosadit, takže uvidíme, jak to všechno dopadne.
Jaká je kabina v Krnově a kdo je jejím největším hecířem?
Kabina je výborná a momentálně je v ní skvělá atmosféra. Spoluhráči jsou v pohodě. Každého nového člena vezmou mezi sebe. Hecujeme se všichni navzájem, ale největší hecíř je bez debat Kuba Řeháček. On vede vítězné pokřiky, má na to hlas. Vždy nás vtáhne do neskutečné euforie.
Jak trávíte svůj volný čas?
Hodně času trávím s přítelkyní nebo s kamarády, když není zrovna fotbal. Rád chodím do posilovny. Rekreačně hraji futsal a volejbal.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.