Formu mám podle toho, jaké je počasí, směje se hráč kola Stanislav Pacholík

Stanislav Pacholík je na jaře zatím střelecky při chuti, o čemž se už pár soupeřů přesvědčilo. Není tedy divu, že se ocitl v sestavě kola a jak je známo, když už se do ideální jedenáctky dostane některý z hráčů Nové Včelnice, je o vítězi prakticky rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Těšil jste se po dlouhé zimní přestávce zpátky na zelený trávník a souboje o mistrovské body?
Já jsem se rozhodně těšil a myslím si, že i celý náš tým.
Trefil jste se ve druhém zápase po sobě, takže jste nejspíš nalezl střeleckou formu, je to tak?
No formu mám spíš podle toho, jaké je počasí (smích). Teď se mi to dvakrát povedlo, tak snad to takhle půjde až do konce sezóny.
Obránci soupeře často mívají problém s vaší rychlostí, je to vaše přirozená vlastnost odjakživa nebo máte nějakou speciální tréninkovou metodu?
Žádnou speciální tréninkovou metodu nemám, trénuju tak, jako ostatní.
Jeden z vašich spoluhráčů nám prozradil, že patříte k nejmladším hráčům v kádru a tím pádem na vás připadá tradiční úkol, kterým je příprava pití pro celý tým, smířil jste se s touto úlohou nebo se těšíte, až konečně připadne na někoho jiného?
Nejmladším z týmu bohužel jsem a taky mě to s….štve (smích). Musel jsem se s tím smířit, ale rozhodně se těším, až přijde někdo mladší (smích).
Trenér vás také občas nasazuje až do druhého poločasu, chodíte tedy do zápasu jako střídající žolík, není v tom taky trochu taktiky o využití vaší rychlosti proti již unavenému soupeři?
Ano, to chodím. Je v tom taktika, abych zápas rozběhal. Dostanu pár pokynů a snažím se je splnit.
Nevadí vám naskočit do rozjetého zápasu například ve druhém poločase nebo raději nastupujete již od začátku?
Nevadí mi to. Občas jsem i rád, protože do druhé půle nastoupím s tím, že chci zápas rozhodnout.
Nejlepším střelcem týmu je Tomáš Nebeský, teď to vypadá, že jste se také rozstřílel, máte nějakou gólovou metu, na kterou míříte? Nepomýšlíte i na to, že Tomáše doženete?
No na začátku sezóny jsem si řekl, že se ho budu snažit dohnat, bude to sice těžké, ale budu se snažit (smích).
Stále vám patří první místo v tabulce, ale dotírají na vás někteří soupeři, především Veselí, které vás dokázalo doma porazit, takže jaro bude ještě asi těžké, jak to vidíte vy?
Proti Veselí jsme čekali, že to nebude lehký soupeř. Zápas se nám nepovedl, udělali jsme pár chyb a soupeř toho využil. My jsme se z toho poučili. Jsme sice první, ale sezóna pokračuje. Nebude to lehké, ale my se budeme rozhodně snažit zůstat na prvním místě a postoupit.
Potkal jste se v 1.A třídě s nějakým hráčem, kterého se vám nepodařilo nesprintovat? :D
Žádného jsem nepotkal (smích).
Děkuji za rozhovor a přeji mnoho dalších úspěchů!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.