ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Oba góly bych rád věnoval jedné slečně, která již bude vědět

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Vítězem se stal krnovský Jakub Houdek, kterému naše redakce položila pár otázek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře o hráče kola. Kde jste sháněl podporu?
Podporu jsem nesháněl. Krnov to ale zveřejnil na svých stránkách a fanoušci se již našli a tímto jim děkuji.
Co říkáte na propagaci amatérského fotbalu zde?
Myslím si, že tato stránka je udělaná velice dobře. Všichni můžou vidět jak, kdo, kde hrál po celé republice.
Pojďme na poslední zápas s Bruntálem, který skončil nerozhodně. Popište nám tento zápas?
Byla výborná divácká kulisa a Bruntál mě více ze hry a snažil se tvořit hru. My jsme se zaměřili spíše na defenzivu. V první půli se hrál fotbal od šestnáctky po šestnáctku, takže první poločas moc fotbalové krásy nenabídl. Ve druhé půli jsme dokázali vstřelit gól a Bruntál musel otevřít hru a pouště se více do ofenzívy. Bruntál ale záhy srovnal skóre. Poté se nám ale znovu povedlo jít do vedení, které jsme udrželi asi jen tři minuty. Pak už to víceméně dohrálo.
Vy sám jste vsítil dva góly. Jak padly?
První branka padla po situaci, když se míč dostal od mé nohy ke spoluhráči Bartoníčkovi, který vypálil a trefil jen hostujícího brankáře, a já už dorážel pod břevno. Druhý gól padl poté, co rozhodčí poskytl našemu celku výhodu po faulu na našeho hráče. Míč se dostal až ke mě, a já zasouval pohodlně k levé tyči. Oba góly bych rád věnoval jedné slečně, která již bude vědět.
Kam sahají ambice Krnova?
Pro tento ročník bychom chtěli hrát v klidném středu tabulky. Možná časem by se mohla vrátit divize, kde ještě do loňska Krnov hrál.
Koho vidíte za hlavního aspiranta na postup?
Nedá se říci, kdo by mohl být hlavním aspirantem na postup, protože každý zápas této soutěže je hodně vyrovnaný a každý může porazit každého. Vidím ale, že Bohumín moc body neztrácí, takže bych to viděl možná na něj.
Nyní vás čeká zápas v Háji. S jakým cílem tam pojedete?
Jedeme tam s jednoznačným cílem vyhrát a odvézt si tři body.
V kolika letech jste začal hrát fotbal?
S fotbalem jsem začínal okolo pěti až šesti let.
Popište nám Vaši kariéru.
Jsem rodák z Jindřichova ve Slezsku, kde jsem svou kariéru začal. Poté jsem v žácích střídavě hrál za Jindřichov ve Slezsku a Město Albrechtice. Pak se ve starších žácích naskytla příležitost hrát za Sigmu Olomouc. V dorostu jsem oblékal dres SFC Opava U 17, kde jsem strávil rok. Nyní jsem v Krnově, kde hraji od letošní sezóny.
Jaký byl Váš největší fotbalový zážitek?
Největším fotbalovým zážitkem bylo, když jsme s mužstvem Sigma Olomouc U 15 jeli do Madridu, kde jsme změřili své síly s Realem Vallecano a Realem Madrid. Hráli jsme v tréninkovém centru Realu Madrid.
Jak trávíte svůj volný čas?
Trávím ho převážně s rodinou a přáteli. Ale hlavně žiji fotbalem, který mi zabírá spoustu času.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.