ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Rád luštím křížovky a osmisměrky.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Pan Jan Lampa z Háje ve Slezsku náši redakci velmi ochotně zodpověděl naše otázky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
1
Gratuluji k Vaši výhře, co na ní říkáte?
Děkuji moc. Už jen to, že jsem byl v sestavě kola, mě velmi potěšilo a vyhrát hráče kola už je taková třešnička na dortu.
Kde jste sháněl podporu, a překvapila Vás?
Jakmile jsem viděl, že jsem v sestavě kola, tak jsem poprosil o hlasy pár kamarádů a ti to nejspíše posílali dále, za co jsem velice rád, a všem bych chtěl moc poděkovat. Možná je i na něco pozvu. :)
Sledujete náš web fotbalunas.cz? Co na tento projekt říkáte?
Ano sleduji. Vždy se podívám na výsledky naších soupeřů a sleduji zde dění i ostatních soutěžích, určitě je to super projekt.
Mezi nejlepší jedenáctku jste pronikl díky výkonu proti Frenštátu. Zkuste se k tomuto zápasu krátce vrátit.
Myslím si, že to bylo celkem vyrovnané utkání. Hlavně nám pomohla branka na závěr prvního poločasu a branka hned ze startu druhé půle. Hosté pak snížili, ale naštěstí pro nás se nám povedla vstřelit pojišťovací branka na 3:1 a zápas v pohodě dohrát.
V samotném utkání jste zaznamenal pojišťující třetí trefu. Můžete prosím popsat tento gólový moment?
Bylo to po akci Igora Janíčka, který utekl po pravé lajně a naservíroval mi míč tak, že jsem měl v podstatě odkrytou bránu a stačilo jen balon doklepnout do sítě.
V zimní přestávce došlo k výměně trenéra Jiřího Swiecha za bývalého kouče SFC Jana Baránka. Jaký je to trenér, a co nového do týmu vnesl?
Určitě přinesl nový impuls do naší kabiny, ale to tak bývá všude, když přijde nový trenér. Podle mě je Jan Baránek velice dobrý trenér s mnoha hráčskými i trenérskými zkušenostmi, které jsou pro náš tým přínosem.
Kam až by v letošní sezoně mohly sahat ambice Háje?
Myslím si, že naše ambice jsou určitě hrát v horní polovině tabulky.
Teď Vás čeká souboj se silným Bohumínem, který na jaře tak moc přesvědčivý není. S jakou taktikou půjdete do zápasu?
S jakou taktikou určitě nevím, to budeme řešit až na před zápasovém tréninku. :) Ale určitě si nějaký ten bod z Bohumína chceme odvést. Mimo jiné krajský přebor je velice vyrovnaná soutěž, kde může vyhrát každý s každým.
V kolika letech jste začal hrát fotbal?
S fotbalem jsem začínal v šesti letech.
Popište našim čtenářům Vaši kariéru.
Začal jsem hrát od mala v Háji ve Slezsku. Poté jsem jako mladší žák a chvíli i jako starší žák strávil v Opavě. Poté jsem se na půl roku vrátil zpět do Háje ve Slezsku a po půl roce jsem šel hrát do Dolního Benešova, kde jsem byl až do konce dorosteneckého věku. Po konci dorosteneckého věku jsem se vrátil zpět do Háje ve Slezsku, kde jsem dodnes.
Máte ambice hrát i vyšší soutěž než je krajský přebor?
Nad vyšší soutěži jsem nějak extra nepřemýšlel, v Háji ve Slezsku jsem zatím velice spokojený. Určitě bych neměnil.
Jakou mátě v Háji partu?
Kabina je super, myslím, že jsme se sešla dobrá parta.
Jak trávíte svůj volný čas?
Svůj volný čas trávím hlavně s kamarády a rodinou. Občas zajdu na badminton nebo tenis. Taky rád luštím křížovky a osmisměrky. :D

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 3. 2017 19:22
Hoši z Háje, nedávejte ty zápasy na neděli, pak přicházím o kšefty...