ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Upřímně, já jsem věděl, že vyhrajeme, ale nečekal jsem, že to bude takovým rozdílem.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Naše redakce vyzpovídala posilu Vávrovic Daniela Škopka, který dvěma góly otevřel kanonádu proti Hlavnici. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře, jak jste se dozvěděl o své nominaci?
Děkuji, po zápase jsme šli s kluky na pivko, a trenér mi sdělil, že mě nominoval do sestavy kola.
Znáte náš portál a sledujete jej často?
Portál znám. Začal jsem ho pořádně sledovat až tehdy, co jsem byl nominován.
Pojďme k sobotnímu zápasu s Hlavnicí, Vávrovice si po podzimu moc dobře nevedly, takže vysoká výhra nad Hlavnicí je docela překvapivá. Jak Vy jste viděl tento zápas?
Upřímně, já jsem věděl, že vyhrajeme, ale nečekal jsem, že to bude takovým rozdílem. Myslím si z mého pohledu, že se nám zápas povedl. Dali jsme hodně gólů, obrana byla bezchybná a k ničemu soupeře nepustila. Tuším, že se dostali jen k jedné střele na naši bránu, kterou náš gólman perfektně vydrapnul na roh. Hráli jsme svoji hru a nemuseli jsme se přizpůsobovat hře jejich, a to byl ten rozdíl ve výsledku.
Popište nám Vaše dva góly, kterými jste otvíral účet zápasu?
První gól na 1:0 mi soupeř doslova daroval. Špatně zahráli malou domů, kdy se obránce nepochopil s brankářem, když jsem napadal a já se z ničeho nic sám s míčem ocitnul před prázdnou bránou. Pak už stačilo jen trefit prázdnou bránu z metru. Naštěstí se to povedlo. :D Druhý gól jsem vstřelil na 2:0 po přesné přihrávce Jana Morische. Čekal jsem na hranici ofsajdu a čekal, až mi to dá do běhu. Já si míč s přehledem převzal a střelou po zemi, gólmanovi mezi nohy se mi podařilo vstřelit svůj druhý gól v zápase.
Bude Vás tato úspěšná premiéra něco stát?
Tak samozřejmě. Kluci mi už v poločase řekli, že to budu mít drahé. Slíbil jsem, že nějaký ten litr něčeho dobrého přinesu.
I přes výhru mají Vávrovice nadále záchranářské starosti. Věříte, že se zachráníte a co proto musíte udělat?
Já pevně věřím, že se zachráníme, nic jiného ani nebereme. Záchrana je priorita číslo jedna. Musíme jít zápas k zápasu s čistou hlavou a odevzdat každý svých 150 %. Ještě nás čeká hodně zápasů a uděláme pro to všechno. Bude to ještě hodně, dřiny ale my to zvládneme.
Vy sám jste působil převážně v týmech na Ostravsku. Jak se zrodil Váš přestup do Vávrovic?
Jsem z Ostravy, ale práci mám v Opavě. Kvůli ní jsem nestíhal tréninky v ostravských klubech a začal jsem vysedávat na lavičce a ukončil jsem svou hráčskou kariéru. Fotbal miluji a moc mi to chybělo zase si zahrát nebo dát gól, tak jsem si řekl, proč to nezkusit někde v Opavě, když jsem tady každý den pracovně. Tréninky bych stíhal a víkendy mám volno tak jsem si řekl, že to zkusím a oslovil jsem Vávrovice a oni mi dali šanci si znovu zahrát.
Co čekáte, od zápasu na horké půdě v Hněvošicích? S jakým cílem do něj půjdete?
Proti Hněvošicím jsem nikdy nehrál, takže vůbec netuším, co mě čeká. Určitě půjdeme do zápasu odhodláni vyhrát. Jedeme si pro tři body.
V kolika letech jste začal hrát fotbal?
Fotbal jsem začal hrát ve svých sedmi letech za FC NH Ostrava.
Popište nám Vaši kariéru.
Začínal jsem jako malý kluk. Do školy přišli trenéři na nábor, a já se přihlásil. Vzali mě, a další výběr byl už na stadionu FC NH Ostrava, kde jsem se zalíbil jednomu trenérovi, který mi řekl, že mě berou. Za Ostravu jsem hrál do mladšího dorostu. Pak jsem přestoupil do Staré Bělé, a tam jsem hrál až do mužů. Dále jsem působil v Klimkovicích pod trenérem Lojzou Grussmanem, a odehrál tam necele dva roky. Kvůli práci jsem přestal chodit na tréninky, tak mě poslali na hostování do Olbramic, kde jsem odehrál slušné tři sezóny. Momentálně válčím za FK NOVA Vávrovice
Na jakém postu se Vám hraje nejlépe?
Nejlépe asi v útoku, ale většinou je hrával stopera. Můžu hrát všude, nevadí mi to. Jsem hlavně rád, že hraji. :D
Jak trávíte svůj volný čas?
Svůj volný čas trávím asi nejvíce s přítelkyní. Taky rád spím, nebo chodím běhat kolem řeky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.