ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 14.kolo Liberecký | Česká Lípa | III. třída , 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězství bere Jakub Kohout z týmu Lindavy! Gratulujeme! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V posledním utkání jste dal hned pět branek? Můžete nám je přiblížit?
Paradoxně to bylo mých pět nejlehčích branek, které jsem kdy dal. Všechno to byly střely do prázdné branky, kdy mi kluci dobře přihráli a nebo jsem dorážel vyražené střely.
Zjevně tedy disponujete skvělým výběrem místa, je to tak?
Jak už jsem řekl, u tří gólů mi kluci přihráli před prázdnou branku, takže mi stačilo k té bráně jen doběhnout a pohlídat si offsajd. U zbylých dvou jsem stál tam, kde jsem měl, takže možná přeci jenom něco umím. :-)
Že Tuhaň dostane desítku, nikdo nečekal, přeci jen je to velmi bojovný tým...
Před zápasem jsme o ničem jiném, než o třech bodech nepřemýšleli a první minuty nám daly za pravdu. Týmy jako Tuhaň určitě neřadíme k těm, se kterými bychom měli mít problémy, ale určitě jsme nepočítali s tím, že bychom jim dali desítku. Co jsem ale od jejich hráčů pochytil, tak se moc nescházejí a to se potom těžko hraje.
Jak to, že jsou týmové výkony jako na houpačce? Jednou vysoko vyhrajete, pak zase prohrajete...
Já v tom vidím dva důležité faktory. Tím prvním je, že máme pouze dva zkušené hráče a navíc ten druhý se k nám připojil až v průběhu sezony. Určitě bychom potřebovali v tomhle směru posílit a vnést tak do hry větší klid. Druhým faktorem je, že celou sezonu hrajeme bez trenéra a to je prostě znát. Takže kdyby měl někdo kvalitní zájem! :-)
Jak se perete se sníženou kvalitou hřišť teď na podzim?
Mně osobně to celkem vyhovuje. Mám radši měkké mokré hřiště, kde se dá pořádně jezdit po prdeli. Pro obránce je to asi horší, protože zastavit na místě je kolikrát skoro nemožné.
Vzhledem k Vaší gólové fazóně, dal jste si nějakou metu?
Před sezonou jsem o tom vůbec nepřemýšlel, ale teď bych určitě chtěl skončit v TOP 10 tabulky střelců. Samozřejmě čím víš, tím líp.
Dlouho jsme nezaznamenali útočníka Nýdrleho, hraje vůbec ještě s vámi?
Tentokrát musel být v práci, ale jinak s námi hraje. Bohužel mu to tam letos moc nepadá, ale věříme, že se rozstřílí, protože předpoklady na to má.
S kým si na hřišti rozumíte nejvíce?
O tom jsem nikdy nepřemýšlel, ale pokud musím někoho říct, tak asi Vilda Šlajs. Přece jenom s ním toho mám odkopáno nejvíc. Občas mě hezky najde i Blesk, ale to jsou většinou spíše náhody.
Poslední otázka: Bavíte se i něčím jiným, než jen fotbalem?
Především rád chodím posedět a pobavit se s kamarády. Třeba takový vítězný zápas je skvělý důvod k oslavě!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.