ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA Zdeňkem Kupčíkem z Bohuslavic nad Vláří - 12.kolo Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Již podruhé vyhrál v naší anketě hráč Bohuslavic nad Vláří Zdeněk Kupčík ml. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, vyhráls už podruhé, jaká bude taxa v bohuslavické kabině?
Děkuji za gratulaci. Osobně mě těší, že jsem tuto anketu opanoval již podruhé. Všem, co mě podpořili v hlasování, bych rád touto cestou poděkoval. Taxa v bohuslavické kabině je pevná, tedy nějaká slivovice a podle sazebníku příspěvek 100,- Kč do hráčské kasy.
Zápas s Hřivínovým Újezdem jsi mohl rozhodnout, ale tvoje střela skončila na brankové konstrukci, co jí chybělo?
Ano, mohl jsem náš tým poslat v tu chvíli do vedení a možná bych rozhodl o vítězství za tři body. Vystřelil jsem asi z dvaceti metrů směrem k levému hornímu rohu branky. Střela se točila příliš rychle ven a orazítkovala pouze tyčku, od které se míč místo do brány odrazil jen ven. Chybělo opravdu málo a byla by to asi moje životní trefa.
Jaké bylo toto utkání, přijeli jste hodně oslabeni? Do hry pak musel i Váš fan club?!
Utkání pro nás bylo velmi těžké, protože jsme se museli obejít bez pěti hráčů ze základní sestavy a bylo nutno povolat hráče i z našeho fan clubu. Klukům za to patří velký dík, že nám vypomohli v tomto utkání. K samotnému zápasu bych řekl asi tolik, že zápas byl odehrán na těžkém terénu, který nám nedovoloval uplatnit naši kombinační hru a obrana soupeře byla těžko prostupná. Hrozili jsme jen z brejků a střel z dálky. Musím uznat, že soupeř byl lepší a nebezpečný hlavně ve druhé půli, kdy spálil hodně gólových příležitostí, a proto vítězství za dva body bereme všemi deseti.
Už třetí zápas jste odehráli v kombinované sestavě, nedá se zařídit, aby různé akce probíhaly až po sezoně? Co na to říká nový trenér?
Ano, máte pravdu, kombinovaná sestava je náš podzimní problém. Téměř každý zápas odehrajeme v jiné sestavě, což pro tým, který chce hrát o špici není dobré. Co se týče různých kulturních akcí, tak s tím má problém asi každý tým, ale u nás je to hlavně spíš o přístupu a o chuti, aby fotbal v Bohuslavicích nad Vláří alespoň trochu vypadal. Tréninky jsou účastí hráčů taky slabé a to se potom odráží na naší hře v zápase. Podle mého mínění s tím nový trenér není vůbec spokojen a očekával něco jiného od týmu, který na jaro ztratil pouze pět bodů. Doufám, že se situace změní a trenér bude v budoucnu spokojený.
Co říkáš na Vaše postavení v tabulce? Není ztráta na Nedašov už dost velká?
Postavení v tabulce je dobré. Jsme druzí, i když jsme doufali, že ztráta na vedoucí tým nebude tak veliká. Soutěž je ovšem vyrovnaná a tedy každý může porazit každého. My ovšem musíme vyhrávat a neztrácet zbytečně body, tak jak tomu bylo teď o víkendu nebo v Tichově a také ve Smolině.
Kdo z týmů Tě letos nejvíc překvapil a kdo zklamal?
Nejvíc mě překvapil asi vedoucí Nedašov, že zatím neztratil ani bod. Budou letos hodně dobří. Naopak postavení Petrůvky v tabulce mě zklamalo. Čekal jsem je někde kolem 4. místa.
Které hráče řadíš mezi nejlepší v soutěži?
Určitě zde musím zařadit naše hráče - Mirka Šebáka a brankáře Libora Bartozela. Co tak sleduji zápasy a komentáře k nim, tak musím vybrat nedašovské hráče - Jardu Fojtíka a Jirku Fojtíka.
Jak hodnotí Tvoje výkony a také Bohuslavic v letošní sezoně Tvůj otec Zdeněk?
Taťka chodí do Bohuslavic na fotbaly jen výjimečně, ale když jde, tak se po zápase spíše bavíme, jak jsem měl co zahrát nebo udělat lépe. Vždy se mi snaží spíše poradit a já si jeho rad a zkušeností moc vážím. Tak snad mu nedělám ostudu, i když by mě asi radši viděl hrát někde jinde. Když jsem se s ním tak bavil, tak čekal, že budeme mít více bodů. Když je na fotbale, tak je vždy kritický, ale spíše ve smyslu co máme změnit a zlepšit. Docela nás i chválí, ale to musíme zahrát fakt dobře.
V neděli hostíte Nedašov, to bude šlágr kola, zkusíte ho porazit?
Do každého zápasu jdeme s tím, že chceme vyhrát. Navíc budeme hájit roční neporazitelnost na domácím hřišti, a proto se pokusíme lídra tabulky z Nedašova porazit. Myslím si, že fanoušek fotbalu se může těšit na zajímavé utkání.
Co říkáš na náš portál a co bys na něm ještě vylepšil?
Váš portál se mi moc líbí. Je dokonalý a nic bych neměnil. Odvádíte parádní práci. Touto cestou bych ještě jednou chtěl poděkovat všem, co pro mě hlasovali a podpořili mě. Rovněž pozdravuji všechny fanoušky fotbalu a hlavně náš skvělý fan club pod vedením Vlasti Hrabinového. Fotbalu zdar.
Dík za rozhovor a ať se Ti i nadále daří...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.