ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Rád bych si zahrál vyšší soutěž, říká Lukáš Jaroněk

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Naše redakce vyzpovídala forvarda Uherského Brodu Lukáše Jaroňka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře, co na ní říkáte? Věděl jste o své nominaci? Kde jste sháněl podporu?
Jsem rád. O své nominaci jsem nevěděl. Upozornil mě na ní náš brankář Michal Červinka. Podporu jsem získal asi u blízkých přátel, spoluhráčů a rodiny.
Znáte náš portál? Co říkáte na propagaci amatérského fotbalu na něm?
Párkrát jsem tuto stránku navštívil, hlavně když jsem se objevil v sestavách kola. Je to jinak super věc propagovat amatérský fotbal, protože si o sobě může přečíst každý fotbalista, jak hrál jeho tým, jak hrál on apod.
Pojďme na poslední zápas v Polné. Předtím se vám dva zápasy nepovedly. Už jste potřebovali vyhrát. Jaké to bylo utkání?
Hrálo se na velmi těžkém terénu a bylo to hodně o soubojích. Jeli jsme si do Polné pro tři body a povedlo se nám to. Sice jsme mohli brzy prohrávat z penalty, ale tu domácí neproměnili. Nakonec jsme to urvali a jsme za tři body rádi a chceme je potvrdit v dalším zápase s Pelhřimovem, který se bude hrát díky těžkému terénu na naší umělce.
Zatím jste na třetím místě. Jste s tímto vývojem spokojen?
S třetím místem určitě panuje v našem klubu veliká spokojenost, i když neříkám, že bych si nepřál být i o něco výše.
Jaké ambice má Váš tým?
Rádi bychom hráli nadále v první trojce. Letos se asi postoupit nepodaří díky suverénnímu Hodonínu. Ale určitě časem bychom se rádi podívali výš.
Který tým Vás letos překvapil, který naopak zklamal?
I přes postavení v tabulce mě překvapila hodně Vrchovina, který hrála velmi dobrý fotbal. Osobně jsem čekal více od celku z Brumova.
Koho vidíte za největšího favorita soutěže?
Určitě Hodonín, který je v letošním ročníku bezkonkurenční. Rádi bychom mu letos konkurovali, ale zatím má velký náskok a je to asi nemožné.
V kolika letech jste začal hrát fotbal?
Začínal jsme v pěti letech ve Zlíně, kde jsem byl brankářem.
Jak se potom vyvíjela Vaše kariéra?
Pak jsme se přestěhovali do Bánova, a zde jsem hrál už útočníka. Následně jsem šel na zkoušku do Slovácka, ale bylo to složité se školou a dojížděním, tak jsem odešel do Uherského Brodu, kde jsem až na krátkou anabázi v Újezdci, kde jsem hrál v době zranění, až dodnes.
Jste poměrně mladý. Čeho byste chtěl ve fotbale dosáhnout?
Určitě hrát vyšší soutěže, protože fotbal mě baví a mám nějaké cíle a ambice. Je to ale i hodně o štěstí, zda se dostanete výše.
Jaký je Váš největší fotbalový zážitek?
Tím je hattrick do sítě Pelhřimova v minulé sezóně.
Jaký je Váš oblíbený fotbalový tým a fotbalista?
Mým nejoblíbenějším týmem je Barcelona, jejichž hra se mi hodně líbí už několik let. Hráčem je Neymar.
Jak trávíte volný čas?
V poslední době toho volného času moc není. Pokud je, tak jej trávím s přítelkyní, rád si zaběhám, zajdu do posilovny, koukám v televizi na fotbal a relax.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.