ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - MICHAL VESELSKÝ

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? No přeci Michal Veselský, který v uplynulém týdnu pomohl svému týmu k vítězství dvěma góly. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Michale, jaké to je stát se hráčem kola?
V první řadě bych chtěl poděkovat všem, kdo mi k tomuto ocenění pomohl. Především spoluhráčům a celému vedení týmu. Určitě to potěší, je to taková odměna za čas a práci, kterou tomu všichni obětujeme. Myslím si, že toto ocenění by si zasloužili i další spoluhráči.
Jak vnímáte to, že jste zatím nejlepší střelec Krajského přeboru?
Abych pravdu řekl, moc to nevnímám, myslím si, že není důležité, kdo branku vstřelí, vždycky je to práce celého kolektivu, protože jednotlivec toho sám ve fotbale moc nezmůže. Nebudu však lhát, že počet branek ještě neodpovídá počtu příležitostí, které jsem měl. Někdy je to i o štěstí a smůle.
Co říkáte na dosavadní výsledky vašeho týmu?
Po rozpačitém úvodu, kdy jsme ztratili body s tabulkově slabšími soupeři, jsme se dostali do poměrně slušné formy, která se nás zatím drží. Troufám si říct, že jsme ve fázi, kdy naše hra má slušné parametry. Nesmíme však usnout na vavřínech a v těchto výkonech musíme i nadále pokračovat. Někdy to není jednoduché, musíme hrát trpělivě a poctivě, pak se výsledek dostaví a třeba i trocha toho štěstí nám půjde naproti.
Myslíte, že byste na konci sezóny mohli být na prvním místě tabulky?
Já jsem přesvědčen, že ano. Jak už jsem zmiňoval, když budeme nadále pokračovat ve výkonech, které podáváme, určitě je to reálné, nesmíme však připustit žádné ztráty. Vytvořili jsme super kolektiv a myslím si, že by bylo fajn sezonu zakončit postupem, na který určitě máme!!!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.