ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA Alešem Tabarou z hulínské Admiry - 8.kolo Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Poprvé v anketě vyhrál fotbalista Admiry Hulín Aleš Tabara. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V úvodu gratulace k hráči kola, co Tě to bude v hulínské kabině stát, máte už stanovenou nějakou taxu?
Děkuji a hlavně bych chtěl poděkovat všem, co mi poslali hlasy a umožnili mi tím vyhrát tuto anketu. Co mě to bude stát do klubové kasy ještě nevím, ale do klubové ledničky určitě přispěji, tomu se jen tak nevyhnu...
Tvůj výkon podle fotbalových expertů proti Tečovicím byl výborný, jak ho hodnotíš sám a také výkon Vašeho týmu?
Zda byl můj výkon výborný si sám netroufnu říct, je pravda, že byl vydařený, dva góly v jednom zápase jen tak nedávám, jsem spíš sváteční střelec. Výborný byl náš týmový výkon, což je důležitější. Odevzdali jsme tam velice bojovný výkon, makali jsme jeden za druhého a 3 body si určitě zasloužili.
Kde jsi začínal s fotbalem a jaká je zatím Tvoje kariéra? Na které trenéry nejraději vzpomínáš?
S fotbalem jsem začínal v Hulíně, po přechodu z přípravky do žáků jsem přestoupil do Kroměříže, kde jsem hrál až do dorostu. Pak přišel přechod z mladších dorostů do starších a tam už šance pravidelně hrávat zápasy byla minimální tak jsem se rozhodl vrátit zpět do Hulína. V mužské kategorii jsem působil 5 let v Žalkovicích a nyní hraji už druhým rokem za Admiru Hulín, kde jsem moc spokojený. Trénovalo mě mnoho trenérů, ale asi nejvíc vzpomínám na pana Salachnu, pod kterým jsem fotbal začal hrát.
Jak se Ti hraje se svými spoluhráči, koho považuješ za největší tahouny Admiry?
Máme skvělé mužstvo, které tvoří zkušení borci jako Michal Hložek, Michal Zavadil, Jan Barták, Imrich Csomor, Emil Němec nebo Slávek Štoll a dále mladé kluky co mají chuť hrát po boku takových ostřílených hráčů. Za největšího tahouna Admiry já považuji Adama Dutkeviče. Má výbornou kopací techniku, rychlé vedení míče, dokáže obejít 2 - 3 hráče. Není divu, že se na něj týmy v zápase zaměřují a protihráči jej zdvojují.
Co Tvoje další zájmy, kromě fotbalu? Komu fandíš a kdo je Tvým fotbalovým vzorem?
Kromě fotbalu, se rád pohybuji v horách, takže určitě do dalších oblíbených koníčků zařadím turistiku. Co jsem začal hrát fotbal tak jsem si oblíbil Arsenal Londýn a fandím mu stále a fandit vždy budu. Mým vzorem byl vždy Thierry Henry.
Jak hodnotíš dosavadní kola, kdo Tě nejvíc ze soupeřů překvapil a co říkáš na Vaše postavení v tabulce?
V této soutěži jsou všechny týmy vyrovnané, nikdy není jasný favorit utkání, každý může porazit kohokoli bez ohledu na postavení v tabulce. Zatím mně překvapili Tečovice, vždy hráli hodně tvrdý fotbal, hlavně na domácí půdě nedávali body zadarmo. Tentokrát mě to tak nepřišlo.
O víkendu hrajete doma s rezervou Slavičína, to bude asi těžký protivník?
Každý tým je silný a žádný se nesmí podcenit. Pokud odevzdáme maximum a hrát disciplinovaně jako například v Tečovicích, tak musíme uspět.
Jak se Ti líbí náš nový portál o nižších soutěžích, jsou zde i statistiky jednotlivých hráčů, branky, karty, střídání - co bys ještě vylepšil na portálu fotbalunas.cz
Portál se mi moc líbí. Pro amatérský fotbal určitě prospěšný. Je super si přečíst reportáže z utkání, člověk si udělá alespoň obrázek jak utkání probíhalo. Pro některé trenéry to určitě slouží, jak mužstvo na daný tým připravit. Možná to tu někdy zaznělo, ale fotky hráčů nebo celých týmů, by stránky určitě obohatilo.
Dík za odpovědi a za rozhovor...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku