Jívovský válec už zase jede i díky hráči kola Janu Hejtmánkovi

Díky vašim hlasům se stal hráčem 8. kola útočník Jan Hejtmánek z jívovské rezervy. Dvaadvacetiletý Honza je milý, vtipný chlapec s atletickou postavou. Dokonce má i malou, blonďatou přítelkyni. Je rád součástí něčeho takového, jako je Santus.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji Vám k vítězství v anketě Hráč kola. Kdy a kde jste začal s fotbalem?
Děkuji, myslím si, že jsem odehrál pár lepších zápasů, ale jsem rád, když si fanoušci a lidé kolem mě myslí opak. Vždycky to potěší.
Kdy a kde jste začal s fotbalem a kterými kluby jste dále prošel ve své kariéře?
Od mala jsem hrál na předměstí Jívoví, pak jsem hrál za Bíteš a VelMez. Následně jsem se vrátil zpět do rodného Křižanova, kde si trenér Santusu všiml jak umím kopnout do kokosu a zkusil mě. Jsem mu za to vděčný. Docela mi to připomíná příběh Bonyho Wilfrieda. No uvidíme co se stane do budoucna. Třeba se ozve Arsenal!
Dosáhl jste ve fotbale nějakých zajímavých úspěchů?
V Křižanově jsme párkrát vyhráli soutěž, v žácích a jednou s dorostem. Občas se poštěstilo a vyhrál jsem střelce a podobné věci. To už dnes asi nehrozí. Ovšem jako největší dosavadní úspěch považuji, že jsem konečně našel klid a harmonii v duši. Čemuž neskonale velkou měrou přispívá Santus, má přítelkyně a občas nějaký povzbuzovadlo.
Jak hodnotíte váš víkendový zápas a váš výkon v tomto utkání?
Náš víkendový zápas hodnotím vesměs pozitivně. Zahráli jsme fotbal tak, jak ho umíme a jak nám to svědčí. Zahráli jsme jako tým a jako parta. Můj výkon v utkání byl, řekl bych slabší než v zápasech jiných. Ale přinesl nám dva góly a to je důležité. Góly, ke kterým mi pomohli spoluhráči, ale výrazný podíl na posledním gólu zápasu měl i gólman hostí.
S kým hrajete tento víkend a co očekáváte od zápasu?
Tento víkend hrajeme tuším s Velkým Meziříčím C. Zápas na který se já osobně dost těším. Nevím co od zápasu čekat. Záleží v jaké sestavě soupeř naskočí, ale byl bych rád za remízu.
Co očekáváte od nové sezóny?
Od nové sezóny se v béčku nemluvilo o ničem jiném než o postupu. Bohužel jsme začali sezónu bídně a naše ambice se pomalu rozplývají. Áčko mělo nástup dost podobný našemu, ale vše nasvědčuje tomu, že jsou na nejlepší cestě nahoru. Snad i tabulkou.
Kdo je váš nejoblíbenější spoluhráč ve vašem týmu?
Nejvíce si rozumím s Josefem L., se kterým se známe mraky let. Jinak doufám, že si rozumím tak nějak se všema. Občas si řekneme nějaký ostřejší slovíčko, ale je to sport.
Na který zápas v sezóně se nejvíce těšíte?
Netěším. Těšil jsem se na Křižanov A v přeboru. Bohužel koleno mi dovolilo sledovat zápas pouze z tribuny. Jinak mám radost z každé minuty na hřišti.
Máte nějaký oblíbený tým či hráče?
Jednoznačně TH14 a jednoznačně Arsenal. Poslední dobou mě docela baví sledovat i výkony Sparty :)
Chodí se na zápasy vašeho týmu dívat někdo z vaší rodiny?
Občas chodí přítelkyně. Jinak brácha sleduje většinou zápas z pozice stopera či krajního beka. Jinak málo kdy.
Jak nejraději trávíte svůj volný čas mimo fotbalu?
Volný čas nejraději trávím s dobrým jídlem a dobrými lidmi. Popřípadě s naším psem.
Vaše oblíbené jídlo a pití?
Oblíbené jídlo vyloženě nemám. Kromě nějakých špenátů a brokolic sním všechno. Jsem kyselina! Oblíbené pití asi voda s citronem :)
Kde pracujete (studujete)?
BnP....obor strojírenství. Jinak poslední dobou docela čtu. Takže takové samostudium.
Co říkáte na portál fotbalunas.cz?
Šikovná věc. Takovej livesport pro vesnice :)
Děkuji za rozhovor a ať se Vám dále daří.
Děkuji všem, co si dali tu námahu a poslali mi hlas. Jsem jim vděčný a jsem rád! Diky!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.