Michal Daniš hrál téměř celou kariéru v Železnici.

Hráčem 6. kola III. třídy se stal hráč Železnice B Michal Daniš, který vstřelil dvě branky při vítězství svého týmu 6:0 nad Robousy. Rozhovor s hráčem kola přinášíme právě teď na těchto stránkách. Datum narození 18.7.1970 , výška 173cm , váha 87kg. Toto nám o sobě Michal napsal:  ,,Mé povolání je vedoucí směny. Za svoji fotbalovou  kariéru jsem odehrál na všech postech, ale jinak se cítím nejlépe jako útočník.´´

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1. Kde jste začínal svoji fotbalovou kariéru a jaký byl její průběh (kde jste hrál)?
Svoji fotbalovou kariéru jsem prakticky celou odehrál v Železnici. Začal jsem v roce 1977 jako žák  potom jsem přešel do dorostu a od 17 let jsem měl povolen střídavý start za dorost a mužstvo dospělých. V roce 1989 – 1990 jsem byl na ročním hostování v Admiře Praha a poté jsem   se opět vrátil do Železnice. V roce 2011 – 2014 jsem byl na hostování v TJ SKP Valdice. Od roku 2014 jsem zase v Železnici kde hraji doposud a s největší pravděpodobností i ukončím svoji dlouhou fotbalovou kariéru.
2. Můžete uvést trenéra, který Vás nejvíce ovlivnil ve fotbalové kariéře?
Za moji fotbalovou kariéru mě trénovalo hodně trenérů, tak že mě svým způsobem ovlivnil každý, jelikož každý z trenérů měl jiné metody .
3. Jaký byl průběh zápasu doma s Robousy?
Prvních asi dvacet minut bylo celkem vyrovnaných pak jsme dali ve 27 minutě gól a od této doby bych řekl ,že už jsme měli převahu. Do poločasu jsme dali ještě dvě branky a ve druhém poločase jsme hru už celkem v pohodě jenom kontrolovali a přidali ještě tři branky.
4. Jak padly branky z Vaší strany v tomto zápase?
První  moje branka padla po zahrání naší standartní situace, kdy se dostal balón až ke mně a já z rohu malého vápna trefil balón přesně k pravé tyčce. Druhá moje branka padla ve druhém poločase po našem protiútoku ,když mě nahrál můj bratr Jaroslav a já z prostoru mezi penaltou a velkým  vápnem trefil balón k pravé tyčce.
5. Který z Vašich spoluhráčů by si mohl zahrát vyšší soutěž?
Z mých spoluhráčů z B týmu jich minimálně polovina hrála vyšší soutěž, ale určitě tam jsou i mladší spoluhráči kteří můžou hrát vyšší soutěž když budou pravidelně trénovat .
6. Vylepšujete nějakým způsobem svoji fyzickou kondici i mimo tréninky?
Svoji fyzickou kondici mimo tréninky už nevylepšuji , protože jsem tak asi dva dny po zápase ještě docela unavený, bohužel moje regenerace už trvá o něco déle než u mladších spoluhráčů, ale fotbal mě stále baví tak že se snažím vždy připravit zase na další zápas.
7. Jaké jiné sporty provozujete a jak se Vám v nich daří?
Teď už jiné sporty neprovozuji jenom občas si jdu pinknout tenis, ale ještě před dvěma lety jsem hrával neregistrovanou ligu v ledním  hokeji a hlavně po těch letech co hraji fotbal se chci také věnovat trochu rodině která si mě moc doma neužila. 
8. Sledujete český hokejový tým na světovém poháru?
Český hokejový tým jsem na světovém poháru sledoval. První zápas se jim bohužel nepovedl Kanada byla jasně lepší no a druhý zápas s výběrem Evropy byl už lepší , ale bohužel jsme prohráli v prodloužení. Třetí zápas který se hrál dnes jsem bohužel neviděl, ale vyhráli jsem nad Amerikou 4:3 tak že máme aspoň jednu výhru. Jsme třetí ve skupině a s tímto umístěním jsem počítal. Myslím si že to bylo maximum co naše mužstvo mohlo dosáhnout.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.