ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 3.kolo Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Ondřej Tupý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tentokrát bylo hlasování velmi vyrovnané, je to důvod si výhry ještě
Samozřejmě si vážím každé výhry, ještě více hlasů, které mi kamarádi poslali. Pro spoluhráče bude po zápase s Líněma připravená odměna.
Jak vnímáte výsledky svého týmu po třech zápasech?
Asi jsme si představovali více bodů, ale myslím, že se ještě rozjedeme a začneme bodovat naplno. V zápasech máme spoustu šancí ke vstřelení gólu, které musíme proměňovat.
Kdy a kdo vás dovedl k fotbalu?
Už si to nepamatuji přesně, ale asi v deseti letech mě vzal táta na hřiště v Ledcích a od té doby fotbal hraji. Když se v Ledcích žáci rozpadli, tak jsem hrál za Chotíkov a pak ještě za dorost v Horní Bříze.
Děláte i nějaký jiný sport?
V zimní přestávce chodím hrát florbal a v létě volejbal nebo nohejbal.
Jak vidíte z pohledu hráče portál fotbalunas.cz?
Je to dobrá věc, protože mohu sledovat bývalé spoluhráče z jiných týmu. Také se mi líbí statistiky, komentáře k zápasům a hodnocení.
Zápas v Kožlanech byl jistě náročný, jak jste ho viděl ze hřiště?
Hned v začátku utkání jsme se ujali vedení a mohli jsem se uklidnit, ale po pár minutách rozhodčí proti nám pískl penaltu. V dalších minutách zahrával Fryč druhý rohový kop. Tušil jsem, že ho bude kopat střílený na přední tyč, kam jsem si naběhl a hlavou už jen usměrnil do brány. Do poločasu se nic zásadního, až na vyloučení našeho stopera, nestalo. V druhé půli jsme nechtěli jen bránit, ale pokusit se vstřelit nějaký gól. Ovšem po mé chybě na půlce hřiště se do sprch poroučel další náš hráč. V devíti hráčích už se moc dobře neútočí, ale při odkopu jsem se v útoku snažil najít Praise, který už si s obranou a brankářem Kožlan, poradil. Pak už jsme spíše jen bránili a Kožlany dokázaly zápas vyrovnat. V penaltách nás opět podržel výborný brankář a tak dva body byly naše.
Je někdo ze sportovního světa, kdo vás inspiruje?
Myslím, že ani ne.
V sobotu vás čeká doma Líně, co od zápasu čekáte?
Poslední zápas rozhodčí nezvládl a s fotbalem se to nedalo moc srovnávat. Doufám, že následující zápas proběhne v pohodě a budeme brát 3 body, i když nám budou chybět důležití hráči.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.