Hokejové střídání je kravina, za "béčka" jsem v OP rád, říká mládský Moudrý

Vojtěch Moudrý vyhrál anketu o Hráče kola, a proto s tímto symaptickým a již velmi zkušeným fotbalistou přínášíme rozhovor, ve kterém mimochodem tipuje letošního vítěze Okresního přeboru - také svůj tým zařadil mezi největší adepty na postup. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Nabízí se přísloví, do roka a do dne. Po necelém roce jste opět ovládl anketu o Hráče kola. Vzpomenete si ještě na váš čtyřbrankový koncert? Věděl byste soupeře?
Na koncert proti Borku samozřejmě zapomenout nejde. To už se mi asi jen tak nepodaří . (úsměv)
V zápase s rezervou Týna jste se sice neprosadil, ale výhra vypadá jednoznačně. Bylo tomu tak i na hřišti?
Možná to bude znít blbě, ale se vším respektem k soupeři, se zápas s béčkem Týna nad Vltavou od začátku vyvíjel jednoznačně a bylo jen otázkou času, kdy vstřelíme první gól a přidáme další. Soupeře jsme přehrávali, byli rychlejší, důraznější a kdybychom nebyli v koncovce tak splašení, tak bylo po deseti minutách po zápase.
Jako celek jste sezónu začali výborně a minimálně jste si zjednali respekt všech soupeřů, souhlasíte?
Sezóna pro nás začala hodně dobře, ale o zjednaném respektu bych nemluvil. Jsou za námi teprve tři kola a zajíci se vždy počítají až po honu.(úsměv)
Popište nám letní přípravu, kterou jste v Mladém absolvovali.
Nevím, jestli je co popisovat. Popravdě jsme toho moc nenatrénovali. Díky brigádám a dovoleným jsme se na tréninky scházeli v malém počtu. Za zmínku stojí snad jen tmelení už tak dobré party při splouvání Vltavy a úspěšné letní turnaje.
Váš kádr zůstal hodně pohromadě. Mělo vedení v létě políčeno na nějakou „velkou rybu“?
To vůbec nevím, o nikom jsem neslyšel. Já jsem hlavně rád, že jsme zůstali pohromadě a nikdo neskončil. Šťága vyhrožoval, že pověsí své naindulované kaiserky na hřebík, ale dárkový koš na konci sezóny nedostal a tak „musí“ rozdávat fotbalovou radost dál. (úsměv)
Jaký máte názor na rezervní týmy, kterých v OP působí rovných sedm? Je to zpestření soutěže nebo se tím soutěž stává někdy trochu neregulérní?
Je pravda, že v tom našem OPéčku se sešlo už poměrně hodně rezerv. Mně osobně to nevadí, naopak si alespoň zahrajeme na lepších hřištích, proti týmům které chtějí hrát fotbal.
Dále by mě zajímal váš pohled zkušeného fotbalisty, co již hodně zažil, na zavedení hokejového střídání.
Je to strašná kravina.(úsměv) Chápu, že si tak zahraje více lidí. Ale zdá se mi, že to degraduje fotbal, když se pomalu při každém přerušení střídá. Určitá výhoda pro slabší týmy, můžou v podstatě neomezeně hru kouskovat a zdržovat.
Je to hodně předčasné, nicméně minulý rok jste tipoval kandidáty na postup a neúspěšně. Zkusíte to znovu a lépe?
Moc se mi to nepodařilo, co? Nakonec nám Nová Ves vypálila zaslouženě rybník. (úsměv) Jako největší favority letos vidím náš tým, silná bude určitě rezerva Hluboké a tým Boršova. Postoupit bude hodně těžké.
Na jakém okresním hřišti se vám hraje nejlépe a na které se naopak vyloženě netěšíte?
Nejlépe se mi hraje na hřišti v Mladém. Krásná hřiště ale mají i v Boršově, na Hluboké, v Temelíně i v Týně. Určitě se netěším na hřiště na Srubci a v Horní Stropnici.
V sobotu zajíždíte právě na půdu nováčka ze Stropnice. Co od zápasu očekáváte? Podobný zápas tomu v Nových Hradech?
Horní Stropnice po roce spadla z I.B. Teoreticky tam mohli nějaké zkušenosti nabrat. Začátek sezóny se jim ale moc nepovedl. Určitě to bude těžké, ale my si tam jedeme pro 3 body a doufám, že je i přivezeme.
Zavedete rituál focení se u značek obcí, kde jste vyhráli, jako tomu bylo u Nových Hradů?
Ano, tenhle rituál budeme držet. Snad si tam na nás někdy místní nepočkají. (úsměv) Mimochodem Vás chválím za sledování našeho instagramu a našich facebookových stránek . (úsměv)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.