Pokud se nám v sobotu povede slušný výsledek, dám do placu panáky, motivuje své spoluhráče Muž kola Miroslav Mádl

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Míro, na úvod gratuluji k výhře v anketě Muž kola. Už proběhly nějaké gratulace od spoluhráčů nebo okolí? Chtěl byste touto cestou někomu poděkovat?
Jo ,pár lidí se ozvalo.Poděkovat bych chtěl určitě všem, kdo pro mně hlasovali a taky těm, kdo mně tam navrhl. I když si myslím, že za náš tým, tam byli jiní kandidáti.
Muže kola jste vyhrál podruhé za poslední rok, navíc jste v létě opanoval i hlasování o Muže roku. Z vás musí mít pokladník týmu radost, není to tak?
Pokladník se zatím neozval, tak nevím co z něj vyleze. Vše vlastně proběhlo po jarní dokopné, tak se to asi ukáže na podzimní dokopné. Když se nám v sobotu povede nějaký slušný výsledek, tak třeba dám do placu nějaké panáky. Jak za muže sezóny, tak muže kola.
V závěru loňské sezony váš tým trápila řada zranění a bylo to znát na výsledcích. Dali se marodi přes léto dohromady? Jak vlastně probíhala letní příprava pod novým trenérem Kočerem?
Marodi by měli být v pohodě a navíc přišlo pár nových hráčů, tak by jsme mně li být komplet. Příprava byla poněkud jiná než předtím. Každý trenér má svůj styl trénování. Ale byla dobrá, alespoň když budu mluvit za sebe. A snad to bude znát i na výsledcích.
V prvním kole jste zajížděli na hřiště Dívčic, které se netají tím, že by se chtěli poprat o postup do Okresního přeboru. Jak váš tým připravoval na zápas trenér Kočer? Prý proběhla ze strany nového kouče nějaká motivace, můžete ji prozradit nebo to zůstane v šatně Žabovřesek?
Na Dívčice nebyla nějaká zvláštní příprava. Proběhl normální trénink. Motivační prvky jsou podle mně v každém týmu. Jsem v Žabeh už nějakých 15-16 let a motivační prvky tu byli pořád, i někdy docela dost kuriózní. I teď jsou tu, ale to zůstane v kabině.
V úvodních minutách nic nenasvědčovalo tomu, že byste měli zápas dovést do vítězného konce. Rychle jste inkasovali a pak domácí zahodili několik příležitostí, hlavně díky vašim zákrokům. Myslíte si, že se chleba lámal právě hned v úvodních minutách?
Dívčice na nás opravdu vlítli jak uragán. Obrana byla úplně mimo .Dávali si to na jeden, dva dotyky a byli neustále v pohybu. Chvíli to vypadalo, že hrajeme se soupeřem, který hraje minimálně o třídu výš.Byli jsme rádi, že jsme inkasovali jen jeden gól. Měli jsme štěstí a domácí smůlu. Kdyby jsme dostali 3, 4 góly, tak jsme se nemohli divit. Naštěstí pro nás jim došel dech a my hru srovnali a dotáhli do vítězného konce. Určitě se chleba lámal na začátku. Kdyby se jim podařilo dát z kraje o nějaký gól navíc, tak jsme jeli domu s debaklem.
Nakonec jste ovšem zápas otočili a nastříleli Dívčicím pět branek. Jak vypadal zbytek zápasu, po úvodním tlaku domácích, z pohledu brankáře?
Hru jsme sice srovnali, ale domácí se neustále tlačili před naší branku a dokázali i zakončit .Naštěstí, jim to tam padlo už jen jednou. My jsme naopak dokázali z minima vytěžit maximum.
Na úvod jste si připsali tři body a v dalším kole hostíte na domácím hřišti Loko ČB, která sestoupila z Okresního přeboru. Pomýšlíte na tři body a je určená meta na celkové umístění vašeho týmu?
Lokáda bude určitě těžký soupeř.Přece jenom okres je o něco rychlejší a důraznější.Jejich A tým hraje prý ráno, tak budou moc posílit i o pendli. 3 body by byli dobrý, ale zda budou, to budeme vědět až skončí zápas. Umístění? Čím výš, tím líp.
Kdo podle vás patří mezi největší kandidáty na postup?
Je hodně brzy na nějaké prognózy. Je odehrané teprve jedno kolo. Myslím, že na hoře budou Dívčice, Lipí, Lokáda, Chrášťany, Usilné a snad i Žaby se tam někam máčknou.
Vy jste začínal s fotbalem v Olešníku. Ačkoli působíte už nějaký ten pátek v Žabovřeskách, zajdete se někdy kouknout na fotbal do Olešníka, když po letech hraje Krajský přebor, nebo se zápasy většinou překrývají a není čas?
V Olešníku jsem na fotbale nebyl ani nepamatuji, je to pro mně z ruky a mám i docela málo času. Na jaře jsem se podíval alespoň jednou na Jankovský A, a snad se do Jankova teď podívám častěji, když postoupili do divize.To je úplně jiný fotbal.
Máte i jiné koníčky kromě fotbalu?
Mé koníčky kromě fotbalu? Jsem na hřišti 5-6 v týdnu. Trénuji Jankovskou st.přípravku,vlastně jsme teď šli do mladších žáků .Tak na koníčky není vlastně čas. Když je, tak se snažím být s rodinou a večer když je klid, tak si pustím počítač a zahraji si tanky. U toho si vyčistím hlavu. Dříve jsem dělal modely letadel, ale od té doby, co se mi narodili děti jsem se k tomu nedostal .Třeba, až pověsím kopačky na hřebík, tak se k tomu vrátím.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.