Hattrick jsem dal naposledy v žácích, říká Martin Pašek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz, kterým se stal Martin Pašek, hráč Sokolu Chyše. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Martine, kde jste s fotbalem začínal a v kolika to bylo letech?
S fotbalem jsem začínal v šesti letech v Podbořanech, kde jsem se narodil.
Jak se vyvíjela Vaše fotbalová kariéra, kterými kluby jste prošel?
Zde jsem prošel přípravkou a pak hrál za žáky. Vzhledem k tomu, že jsem na víkendy jezdil s rodiči do Chyše, jsem v Podbořanech v týdnu trénoval a k zápasům nastupoval jen občas. Proto jsem asi v devíti letech přestoupil do Chyše, kde hraji dodnes.
Neláká Vás vyzkoušet si třeba vyšší soutěž, než je I. A třída?
Vyšší soutěž (kraj) jsem si zahrál už párkrát s Chyší. Ale já jsem hlavně hráč béčka a do áčka chodím rád klukům pomáhat na střídačku a když je potřeba, což jsou tak 3 zápasy za sezonu. "Vyšší" fotbal jsem si ještě zahrál na osmi turnajích mistrovství republiky cizinecké policie, které jsme dvakrát vyhráli pro západočeský kraj. Doufám, že si ještě alespoň pár zápasů příští rok v kraji s klukama zahraji.
Na pořadu je poslední kolo soutěže. Když vyhrajete a zároveň Aš prohraje, můžete se dostat na druhé místo. Co očekáváte od zápasu ve Staré Roli?
Ve Staré Roli bychom chtěli vyhrát a při dobré konstelaci se dostat na druhou příčku. Očekávám zde velký boj až do poslední minuty. Nebude to jednoduché utkání a určitě to nebude výsledek 3:0, kterým zápas skončil na podzim u nás. Před sezonou jsme si přáli hrát v horní třetině tabulky, což se nám i přes zranění a pár špatných utkání splnilo.
Čekal jste před sezonou, že na tom Chyše bude tak dobře?
S Loktem jsme se 20 minut spíše bránili a nemohli se dostat do hry. Kluci si nebyli schopni nahrát na pár metrů. Se vstřeleným gólem z nás ale spadla nervozita a hra se vyrovnala. Druhý poločas už byl většinou v naší režii.
Popravdě, těšíte se už na konec sezony?
Sezona je dlouhá a poslední zápasy přibývá únava a menší zranění. Takže budu rád za dovolenou a regeneraci.
Pojďme k zápasu s Loktem, jak byste ho zhodnotil?
S Loktem jsme se 20 minut spíše bránili a nemohli se dostat do hry. Kluci si nebyli schopni nahrát na pár metrů. Se vstřeleným gólem z nás ale spadla nervozita a hra se vyrovnala. Druhý poločas už byl většinou v naší režii.
Vstřelil jste hattrick a to jste na hřišti nebyl ani půl hodiny. Co na to říkali Vaši spoluhráči?
Hattrick jsem dal naposledy v žácích. Jelikož hraji posledních deset let většinou v obraně a v béčku stopera, jsem spíše sváteční střelec. I když dopředu mě to táhne v každém zápase. Samozřejmě, že si po zápase dělali srandu, že oni trefují tyčky a já takový lempl dám hattrick.
Už jste platil do týmové kasy za vstřelený hattrick a navíc ještě za vítězství Hráče kola?
Po zápase jsem samozřejmě rád za góly zaplatil nějaký ten metr. A další placení mě čeká na dokopné. Hlavně trenér, který drží kasu, se na ni už moc těší.
Vrátím se ještě k průběhu sezony. Kdybyste někde ubojovali bod na víc, hráli byste o první místo. Který ze zápasů tedy může mrzet?
Nejvíce nás dle mého názoru může mrzet prohrané utkání čtvrtého kola v Bochově. Čtvrt hodiny jsme byli lepším týmem, ale pak jsme se přizpůsobili hře soupeře, udělali navíc několik chyb a prohráli 2:1 Jěště bych rád poděkoval všem za hlasy

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.