ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Gratuluji Hlavnici k postupu do okresu

Poslední sezóní rozhovor nám poskytl Vladimír Šenk, záložník Těškovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k výhře. Počítal jste, že vyhrajete? Přece jen většinou opanovala hlasování Hlavnice.
Dobrý den, děkuji. V sestavě kola už jsme párkrát byl a nyní jsem poprvé vyhrál, což je super. Boj v hlasování byl vyrovnaný až do poslední hodiny, ale nakonec jsem vyhrál.
Co říkáte na propagaci nižších fotbalových soutěží na našem portálu?
Stránka fotbalunas je super. Kdysi ve čtvrté třídě jsem pouze sledovali výsledky na fotbalopavsko. Tato nová stránka umožňuje sledovat všechny fotbalové třídy, jednotlivé hráče a týmy. Je velmi přehledná a všichni si ji pochvalují.
Příští rok se připravuje tip liga pro fanoušky. Budete se účastnit i Vy?
Tip ligu si určitě taky vyzkouším, je to zpestření jak pro hráče tak i fanoušky, možná se do budoucna bude moct i na jednotlivé zápasy sázet :-).
Poslední zápas s Vítkovem jste vyhráli a oplatili jim podzimní prohru. Jak jste zápas viděl?
Do zápasu jsme šli s tím, že jestli pomýšlíme na postup musíme vyhrát a čekat, co Hlavnice. Hráli jsme na krásném a velkém hřišti, kde jsme si zkusili jinou hru a pro oko diváka to musel by pěkný fotbal. V zápase padla pouze jedna branka, která nám stačila na potřebné tři body.
Vy jste vsítil rozhodující branku. Popište ji našim čtenářům.
Jako pravý záložník jsem se do vstřelení gólu moc nepotkal s míčem. Po několika pěkných přihrávkách ve středu zálohy mi můj parťák Vojtěch Vavrečka nahrál míč mezi dvěma obránci na hranici šestnáctky. Můj úkol už byl pak lehký pravou nohou jsem si připravil míč a levou ho zakroutil na zadní tyč.
Unikl Vám postup o horší vzájemné zápasy. Už z Vás vyprchalo zklamání?
Po zjištění, že Hlavnice vyhrála panovala v hostinci U Hanky v Těškovicich chvíli zklamání, které po pár pivech vyprchalo. Náš cíl jako nováčka soutěže, byl hlavně nespadnout zpět do čtyřky. To, že jsme hráli o postup, je něco co jsme nečekali. Gratulace Hlavnici k postupu do Okresního přeboru.
Jako nováček soutěže, čekal jste, že se budete až do posledního kola bít o postup?
Jak už jsme v předchozí otázce řekl, cíl byl nespadnout, což jsme zvládali. Bojovat o špici do posledního kola byla už jen třešnička na dortu.
Kde vidíte hlavní příčiny, že to s postupem nevyšlo?
Je toho hodně. Podle mého názoru byla hlavní příčina debakl proti Hlavnici. Kdybychom ten zápas zvládli. měli bychom už šesti bodový náskok a hrálo by se jinak.
Při pohledu na okres to vypadá, že do vaší soutěže nikdo nespadne. Pokusíte se poprat o postup příští sezónu?
Tato sezóna byla pro nás seznamovací, nyní jsme se již oťukali, a víme co nás na jednotlivých hřištích čeká. Příští sezónu se pokusíme hrát o špici.
Proti kterému soupeři se Vám hrálo nejlíp, proti kterému nejhůř?
Nejlepší zápas byl jednoznačně proti sousedním Kyjovicím, což bylo derby jak se patří. Body v derby zůstaly doma a sledovalo jej přes sto fanoušků. Byl to krásný zápas. Bohužel nejhorší byl z mého pohledu již zmiňovaný pěti gólový výprask od Hlavnice.
Jak vy sám jste spokojený se svými výkony?
Tuto sezonu považuji za svou nejlepší. Hraji za dorost v Bílovci a díky nebývalé marodce jsem si vypracoval místo v základní sestavě u mužů, za co jsem strašně rád. Do každého zápasu jdu naplno a jsem vděčný za každou minutu na hřišti, protože zkušenosti se nejlépe sbírají na hřišti, a ne za střídačce.
Jaký je Váš fotbalový vzor?
Fotbalových vzorů mám plno, ale snažím se hrát podle sebe a hlavně se fotbalem bavit.
Jak trávíte volný čas?
Volný čas trávím většinou na hřišti a se svou přítelkyni a kamarády. Nerad sedíim doma takzvaně na "zadku".
Jak tipujete, že dopadne zítřejší zápas s Chorvaty?
Jestli chtějí Češi postoupit, a já věřím že chtějí, tak dneska musí uhrát minimálně bod a v posledním zápase porazit Turecko.
Dík za rozhovor.
Děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.