Vít Molva, hráč 25. kola:"Fotbal beru jako zpestření k atletice"

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal Vít Molva z Velkého Beranova, rozhovor s ním čtěte níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zvítězil jste v naší anketě jasně s 52 % hlasů. Kdo pro Vás nejvíce hlasoval?
Nejvíce pro mě hlasovali spoluhráči z Beranova. Patří jim za to velký dík.
Jak jste viděl Vy osobně víkendový zápas?
Osobně si myslím, že jsme zápas s přehledem zvládli a vyhráli v poklidném tempu. To se ale moc nelíbilo divákům sedícím na nové tribuně, kteří jsou velmi nároční a naše tempo během zápasu je neuspokojovalo.
Od vašich spoluhráčů jsem na Vás slyšel jen samou chválu. Jste zvyklý hrát stopera nebo je Vaše oblíbená pozice jinde na hřišti?
Když mi trenér oznámil, že nastoupím od začátku a na pozici stopera, tak mě to dost zarazilo. A myslím, že nejen mě. Celou sezonu jsou odehrál jako střídající útočník. Párkrát jsem si pozici stopera vyzkoušel v dorostu, ale to je jiná liga. Trenér mě na hřiště poslal s instrukcemi, abych to zahrál jako starej Kovačík, což byla výzva. Celý tým hrál směrem dozadu zodpovědně, takže jsem moc složitých situací řešit nemusel.
Jak tipujete průběh víkendového zápasu s Cejlí?
I když už o nic důležitého nepůjde do Cejle jedeme s jasným cílem, a to je výhra.
Můžete čtenářům nastínit Vaši dosavadní kariéru?
Já jsem začínal jako šestiletý kluk v Kozlově, kde jsem strávil žákovská léta. V 15 jsem se musel přesunout do Beranova, protože v Kozlově dorost nebyl. A zůstal jsem dodnes.
Máte jiné záliby kromě fotbalu?
Mým hlavním koníčkem je atletika a konkrétně skok vysoký. Závodím za pražskou Spartu v 1. lize. Fotbal je takové zpestření.
Jak tipujete český tým na EURO? A kdo podle Vás celkově zvítězí?
Národní tým příliš nesleduji, ale myslím si, že šanci na postup ze skupiny mají. Na vítěze tipuji Anglii
Co Vás bude výhra v naší anketě stát do klubové kasy?
Je to taková naše tradice, že vítěz donese láhev nějakého toho moku. Na vše pečlivě dohlíží pokladník Ríša. V kabině už to vypadá spíš jako za barem :)
Sledujete náš web fotbalunas.cz? Jak byste jej zhodnotil?
Sleduji ho denně a hodnotím ho velmi pozitivně. Největší radost má z Vašich stránek ale náš pokladník. Nebýt nich měl by polovinu práce. Za tyto stránky patří všem, co se o ně starají, velký dík.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.