S bráchou jsme již od mala běhali za holkama, z toho vzešla moje dobrá fyzička, směje se hráč kola Tomáš Fučík!

Zase ty Bernartice! V jarní části sezóny se již stalo takřka pravidlem, že anketa o hráče kola je převážně záležitostí jednoho týmu. Potvrdilo se to i tentokrát, když se znovu stal vítězem hráč Bernartic, tentokrát gólman Tomáš Fučík!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v naší anketě o hráče kola. Čekal jste, že by se vám mohlo podařit vyhrát, přeci jen váš spoluhráč Jakub Novák rozhodl zápas dvěma góly…
To jsem vůbec nečekal, myslel jsem, že to vyhraje Kuba. Překvapilo mě to.
V Bernarticích se musí týmová kasa plnit jedna radost, když máte v hlasování takovouto nadvládu. Prozradíte jaká je sazba za titul hráč kola?
Sazbu přesně nevím, vše se bude řešit až na naší dokopné. Myslím si, že tentokrát bude kasa přeplněná (smích). Jsem na to zvědavý.
Váš bratr Vít se nám v rozhovoru svěřil, že po jednom nepovedeném zápase jste se na místo gólmanské jedničky posunul místo něj vy a už jste ho do brány nepustil, je to tak?
S bráchou jsme oba začínali jako gólmani. Když jsem se z Milevska vrátil do Bernartic, tak jsem hrával v útoku, s bráchou nám nedělá problém stoupnout si do brány nebo hrát. Nebral bych to tak, že jsem mu sebral „místo“. Mám ho rád, když bude chtít, může si tam na chvilku stoupnout, třeba na tréninku (smích).
Jeho hlavním důvodem, proč se rozhodl pro brankářskou kariéru, byl prý důvod, že gólmani nemusí tolik běhat. Platí to i ve vašem případě?
S bráchou jsme již od mala běhali za holkama, z toho vzešla moje dobrá fyzička (smích). Asi běhal míň, když mu to teď dělá problém.
Jak vůbec až doposud probíhala vaše fotbalová kariéra?
Začínal jsem v Bernarticích, odtud jsem přestoupil v žácích do Milevska, jednu sezónu jsem chytal v Dražicích, zase v Milevsku, potom jsem se vrátil zpět do Bernartic.
V čem jste podle vás jako brankář nejsilnější?
To by musel posoudit někdo jiný.
Máte nějaký speciální fotbalový okamžik, na který rád vzpomínáte?
Rád vzpomínám na utkání, kdy jsem hrál za Milevsko proti Spartě Praha. V tu dobu hrál za Spartu Praha i Karel Poborský.
Blíží se konec pro Bernartice velmi úspěšné sezóny. Jak byste zhodnotil její průběh a v čem podle vás spočívá hlavní příčina vašeho týmového úspěchu?
Jsme dobrá parta a hrajeme spolu skoro ve stejné sestavě už nějaký ten pátek. Známe se dobře, kamarádíme se spolu, a proto nám to klape i na hřišti.
Myslíte, že by se vám v Bernarticích mohlo povést něco podobného i v příští sezóně?
Uvidíme, takhle dopředu se to nedá říci.
Letní pauza je sice krátká, ale čas na odpočinek se určitě najde. Jak se chystáte regenerovat před startem nového ročníku?
Mám dva malé syny, takže se už s manželkou těšíme, až spolu budeme odpočívat na naší chaloupce. Je tam klid a krásně se tam relaxuje. Starší syn začíná kopat do míče, takže na zahradě budeme „mastit“ fotbal (smích). Branky už máme. Mladší se zatím bude koukat jen z kočárku.
Děkuji za rozhovor a přeji mnoho dalších úspěchů!
Děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.