"Letenky coach sehnal, přesto jsme na Stamford Bridge zůstali," směje se hráč 20. kola Jirka Bumba, fans Chelsea FC...

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

Drtivým finišem v posledních hodinách hlasování zvítězil Jirka Bumba, hráč Spartaku Nová Ves.

Je to sice otřepané, ale připadá mi, že když je v Sestavě kola zástupce Nové Vsi, Plavska, či Rapšachu, tak jsou karty rozdány :-)

Škoda, neboť hlasování je transparentní (oblíbené slovo politiků) a opravdu záleží jen na tom, kdo a jak si hlasy zajišťuje...

Jirka pro naši redakci ukradl kus ze svého volného času a zde je výsledek, zajímavý rozhovor můžete číst právě teď...

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jirko, gratuluji k Muži 20. kola. Jak se cítí náš vítěz?
Ahoj, tak cítím se dobře, konečně jsem taky něco vyhrál :)
Vyhráls malým náskokem a hlavně závěrečným finišem, máš ponětí kdo Ti dával hlasy?
Nejdřív bych chtěl poděkovat všem kdo mi hlasy posílali, mám velkou radost, nejvíc hlasů mi určitě dali kluci ze Spartaku, protože u nás je to tak, že kdo vyhraje, tak platí do kasy a jelikož máme v kádru samé milovníky alkoholu, tak na dokopnou potřebujeme hodně peněz, proto máme tuto soutěž v oblibě :-) Když se začalo hlasovat, tak jsem jen tak občas nakoukl kdo vede a dneska ráno jsem zjistil, že je souboj vyrovnaný. Rád vyhrávám, "asi jako každý", a proto jsem napsal kamarádům, aby mi pomohli vyhrát a povedlo se :-)
Jde o Tvůj největší úspěch v kariéře?
Za největší úspěch to brát nemůžu, může hlasovat každý a proto většinou vyhraje člověk, který má hodně kamarádů :-) Za moje největší fotbalové úspěchy považuji asi to, že jsem si zahrál v Suchdole za starší žáky krajský přebor a potom určitě můj poslední rok v dorostu kdy jsme skončili druzí v tabulce, myslím, že ten rok jsme na domácím hřišti ani jednou neprohráli.
To si moc dobře pamatuji, byla to dobrá sezóna... Bohužel, je to pár let zpět... Nová Ves má letošní sezónu hodně dobrou, čím to je?
Tak letošní sezóna je opravdu dobrá, zatím nejlepší, kterou jsem ve Spartaku zažil. Čím to je? Já bych řekl, že asi tím, že jsme koupili dobré posily a konečně se sehráli, ale na začátku sezóny jsme vždy vyhrávali jen doma, dokonce jsme nemohli dát venku ani gól, takže doufám, že příští sezónu budeme vyhrávat i venkovní zápasy a sezóna bude ještě lepší :-)
Na tento fakt naráží moje další otázka... Na domácím stadiónu jste ještě neprohráli, je domácí tvrz opravdu tak nedobytná?
Tak nevím, jestli se dá říct, že jsme doma neporazitelní, zatím to tak sice vypadá, ale párkrát jsme měli i štěstí, které jsme vetšinou neměli na zápasech venku.
To už tak v pralese bývá. Ale je fakt, že bilance Spartaku venku je žalostná... Utkání s Velenicemi patří vždy k vyhrocenému derby, jak tomu bylo nyní?
Tak URČITĚ!!! , Nová Ves a Velenice, většina kluků spolu chodí do práce , takže se všichni dobře známe, proto v derby chce hrát a vyhrát každý, navíc se ukázat. Tohle derby bylo nejspíš poslední, takže tomu odpovídal i průběh. Do kabin jsme šli s vedením 1:0, ale hned na začátku poločasu jsme dostali 2 góly. Fanoušci Velenic si mysleli, že už je rozhodnuto, ale konec patřil nám... Pro mě určitě nejlepší zápas sezony. :-)
To je pravda, všichni Tě chválili... Zajímá mne i Tvůj názor na trenéra Kolafu, znám jej jako hráče, leč jaký je Petr trenér?
Těší mne, že bylo zmíněno jeho jméno, jelikož by tím pádem měl do kasy taky něco přihodit a za to že ho tu pochválím dá určitě dvojnásobek :) Jsem rád, že už je opravdu jen trenér a né hráč, jelikož když hraje tak je úplně jiný člověk :-) Ne sranda, je to pořád výborný hráč, trenér taky, podle mě má velkou zásluhu na tom jak teď Nová Ves hraje a do fotbalu dává opravdu všechno :)
To jsem rád, že jsem jej stáhl o nějaký kačky :-) To musíte mít ve Vsi zřejmě dobrou partu, že?
Ve Vsi máme výbornou partu, občas si nadáváme, občas se pochválíme, na hřišti jsme parta i mimo hřiště jsme parta, tohle si přeje každý kdo hraje fotbal.
Tady mi nezbývá než souhlasit... A hned mne napadá další otázka... Jaké byly Tvé první fotbalové krůčky?
Moje první krůčky začali asi ve druhé třídě, začal jsem hrát v Suchdole, nejprve jsem hrál, potom jsme chytal a pak zase hrál. Potom jsem šel na školu, takže jsem na rok hrát úplně přestal, po roce jsem si jel zahrát se Suchdolem přátelák a znovu začal hrát a jsem za to rád. :)
Pamatuji si, v bráně jsi podával parádní výkony, ale vždy Tě to táhlo do pole... Na kterého trenéra vzpomínáš v tom nejlepším duchu?
Tak v nejlepším duchu vzpomínám určitě na pana Kříže, trénoval nás od začátku až do dorostu, každý z něj měl velký respekt. Za mě určitě jeden z nejlepších trenérů, které jsem poznal.
Honza byl pedant, škoda, že mu nevyšla angažmá i v seniorské kategorii... Co Tvé koníčky a práce?
Tak moje koníčky určitě fotbal, jízda na motorce, lyže, je toho hodně. Asi jako jeden z mála dělám práci, která mě baví, takže jsem docela spokojený člověk :-)
Vím, že jsi vášnivý fanoušek Chelsea, byl jsi i na stadiónu Stamford Bridge?
Ano, Chelsea mám rád od doby co do ní přišel Petr Čech a mám jí rád i po tom co odešel. Na stadionu jsem byl celkem 3x a z toho jsem byl 2x na zápase, první zápas byla Liga, druhý Liga mistrů, kdybych mohl tak bych tam jezdil pořád, tyhle zápasy patří k největším zážitkům mého života.
Letošní sezóna nebyla úspěšná, v čem vidíš příčinu, i když si jen fanoušek?
Tahle sezona byla ale hodně špatná, ovšem držím se hesla Chelsea: "hrdý když se vítězí, věrný když se prohrává". Opravdu nevím, hráči, trenér, uvidíme příští sezonu jak to bude :-)
Máš z Anglie i nějaký spešl zážitek?
Samozřejmě, na Ligu mistrů jsem jel s kamarádem Bohoušem Harazímem, odjeli jsme narychlo a zrovna hrála i Nová Ves, takže náš trenér byl naštvaný. Slibovali jsme, že na utkání budeme... A když budou letenky tak se stihneme do zápasu vrátit. To víš, kluci z vesnice vyrazili na fotbal do Anglie, v metru v Praze se vyzná skoro každý, ale metro v Londýně je trošku komplikovanější. Chvílemi jsme bloudili, na Stamford Bridge jsme dojeli, Chelsea vyhrála. Co víc si přát?! V pátek jsme psali trenérovi smsku, že letenky nemáme, takže utkání bohužel nestihneme. Pan Kolafa nelenil, sedl k počítači a odepsal, že letenky jsou zabukovány a že je opravdu nas...... :-) Po návratu jsme museli platit pokutu, naštěstí tenkrát Spartak vyhrál asi 10:0, tak nás ani nepotřebovali, za ten zážitek to prostě stálo :-)
Živě si představuji Petra, jak hledá spoj z Londýna :-) Bavím se... Nakupuješ i ve Fan shopu Chelsea? Co nejvíce?
Ano nakupuji, většinou si koupím nový dres...
Sleduješ náš portál "Fotbal u nás" pravidelně?
Ano, pravidelně... Konečně stránka, kde jsou všechny výsledky a hlavně je to přehledné + reportáže ze zápasů, je to super... Paráda...
Díky, asi víš, co Tě čeká na závěr... Posledních 5 otázek jsem vymyslel pro všechny "Hráče kola" stejně, ať si nejen fanynky mohou udělat obrázek a srovnání...
Ano...
Nejoblíbenější jídlo a pití?
Určitě špagety, je mi jedno co piji, ale oblíbené alkoholické je Captain morgan s colou...
Tvůj oblíbený fotbalový tým? Tady nečekám překvapení...
Jak je patrno i z rozhovoru - Chelsea FC
Tvůj oblíbený hráč?
Eden Hazard
Žena tvých snů?
Snad existuje :)
Tvoje životní motto?
Nezáleží na tom, s čím jsi přišel, ale s čím odcházíš...
Ještě jednou díky, Jirko, přeji ať se Ti daří a hlavně ať se vyhýbají zranění... Kariéru máš před sebou...
Děkuji, taky přeji ať to šlape! :-)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.