Václav Čihák - Postup si užíváme, myslím si celý tým hodně, někdy až moc :-D

Vítězem 25.kola se stal Václav Čikák ze Lhoty pod Libčany. Když jsme Vaška oslovili se žádostí o rozhovor, tak nám rád vyhověl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vyhrál jsi hráče kola za zápas v Rasoškách. Co sis myslel o soupeři před zápasem?
Tak o soupeři jsme věděli, že hrají hodně důrazný fotbal a že to rozhodně nebude nic jednoduchého, už jen kvůli tomu, na jakém hřišti se zápas odehrál, pokud se tomu dá tedy říkat hřiště.
Splnil zápas tvé očekávání?
Byl jsem s trenérem domluven, že nastoupím až do druhého poločasu. Doufal jsem, že po poločase bude rozhodnuto, ale bohužel stav byl 2:1 pro domácí. Řekl bych, že v druhém poločase jsme začali více útočit, než bránit, což si myslím, že nakonec rozhodlo zápas.
Vstřelil jsi dva góly z penalt. Zkus nám popsat, jak padly a jaké to byly penaltové zákroky.
Penalty z mého pohledu jednoznačně byly obě dvě. Při první tam Jan Pejchal dobře prošel do vápna, kde ho podrazili a nebylo o čem, a druhá, domácí z mého pohledu, jednoznačně zahráli rukou ve vápně. Taky jasná penalta! Rozhodčí to, dle mého posoudil dobře.
Že prý jsi byl rozhodujícím článkem v druhém poločase, který to změnil. Je to tak?.
Rozhodující článek to nevím, ale snažil jsem se, aby kluci dávali co nejvíce balonů dopředu a tam podržet balon a něco vymyslet což první půli mi přišlo, že tam kluci v útoku měli těch balonů strašně málo, ale jak říkám, v druhé půli jsme začali o hodně více útočit, a hlavně díky tomu jsme dotáhli zápas k vítězství.
Nastoupil jsi po zranění. Co ti bylo?
Ano nastoupil jsem po zranění. Měl jsem celé jaro zlomené tři prsty na noze + zánártní kůstky. Původně jsem byl přesvědčený, že na jaře už nenastoupím, ale velmi dobře mi to srostlo a zahojilo se, takže jsem rád, že mě trenér zařadil zpátky do sestavy.
Postup máte v kapse. Jak si to užíváte?
Postup si užíváme, myslím si celý tým hodně, někdy až moc: D Před sezonou jsme si dávaly za cíle skončit do 3. místa. Málokdo tušil, že hned z toho bude první místo, ještě když jsme po prvních dvou kolech měly na kontě 1 bod. Naštěstí si to pak sedlo, a vytvořila se ve Lhotě výborná parta kluků, včetně realizačního týmu a fanoušků.
U tebe to vypadá, že se ti zvedá forma. Je to tak?
No forma zvedá, to asi zatím ne, jelikož jsem nastoupil na Jaře do prvního zápasu. Jaká forma bude po zranění, se ukáže teprve v dalších zápasech.
Hraješ na hrotu, nebo spíš ze zadu?
Hraji jednoznačně na hrotu. Já jsem nikdy na to takzvané vracení moc nebyl: D Ale samozřejmě když je potřeba tak člověk musí pomoct i směrem dozadu.
Jsi technický hráč, anebo takový bijec?
Tady u té otázky bych řekl, že asi obojí. Myslím si, že se nebojím jít dopředu do jakéhokoliv souboje.
Kam až sahají tvé fotbalové ambice?
Moje ambice nesahají nikam. Já jsem spokojený tam, kde jsem. Ve Lhotě máme super zázemí pro fotbal a výbornou partu a to je kolikrát to nejdůležitější.
V dalším kole doma hostíte Probluz. Jak bys popsal tento tým?
Ano hostíme u nás ve Lhotě Probluz. Tým, kterému máme co vracet! U nich jsme pouze remizovali 2:2. Na jaře, kde se nám vůbec nedařilo a v poslední minutě jsme vyrovnávali.
Máš recept na tři body?
Recept na tři body je jasný, dát více gólu než soupeř.
Chceš něco vzkázat fanouškům?
Fanouškům bych chtěl vzkázat, že jim za celou sezonu moc děkujeme za to, že nás jezdili tak v hojném počtu povzbuzovat i na venkovní zápasy. Určitě se hraje venku mnohem lépe, když vidíte, že je tam více hostujících fanoušků, než domácích. Když jsme u zápasu v Rasoškách tak tam dorazilo našich fanoušků hodně nad očekávání. Mysleli jsme, že je rozhodnuto, tak že ani nepojedou, ale mile nás překvapili. Bohužel překvapilo to i místní ve výčepu, kde měly pouze 1 basu piv, která nevydržela ani do poločasu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.