ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 26.kolo Liberecký | Česká Lípa | III. třída , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 26. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězství bere Ondřej Mareš z TJ Dynamo Lindava! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vraťme se k poslednímu utkání, které jste senzačně otočili, hlavně díky Vašim brankám. Jak byste Vy zhodnotil tento zápas?
Zápas jsme nezačali vůbec dobře. Poměrně rychle jsme inkasovali dvě branky. Důležité ale bylo, že jsme zachovali klid a dokázali se zvednout. Klíčová byla první branka, která nám dodala sílu a odhodlání otočit stav utkání. Druhý poločas už jsme měli větší brankový náskok a hrálo se nám líp.
Byl jste prý klíčovým hráčem. Jak byste vy zhodnotil svůj výkon?
Nevím jestli bych se nazval klíčovým hráčem, ale z pohledu čtyř vstřelených gólů jsem do vývoje utkání poměrně zasáhl. Po gólové stránce můžu být se svým výkonem určitě spokojen, protože nepamatuji zápas, kdy by se mi jich podařilo vsítit tolik. Co se týče předvedené hry, určitě je tam spoustu prostoru pro zlepšení. Vzhledem k úrovni naší ligy (se vší úctou ke všem :D). Jdu však do každého zápasu hlavně s tím, že si v klidu zahraji a nějak to nehrotím. Chuť vyhrávat je ale 110%.
Proč si myslíte, že váš fanoušci zvolili jakožto hráče kola?
Touto odpovědí bych chtěl poděkovat týmu Tj Dynamo Lindava, který anketu o nejlepšího hráče zveřejnil na svém FB profilu :D. Jinak jsem byl asi atraktivním počtem vstřelených gólů.
Jaké má Váš klub zázemí?
Zázemí v Lindavě je super. S klukama máme téměř vše, na co si vzpomeneme. Hřiště určitě patří k těm lepším v lize. Oceňuji nově opravené sprchy po karatistech (rozcvičovali se na našich sprchových hlavicích). Za brankou máme super-ultra-perfektní klouzačku a houpačku, kde si někdy posedíme a zhoupneme se. Když máme chuť na pivko, zajdeme do hospůdky k Šuldovi (náš manažer) a koukneme na televizi (hlavně na sport a kanál č. 66). Máme možnost zahrát si kulečník, ping-pong, takže v kabinách trávíme spoustu času i mimo fotbalové zápasy.
Jaké byly Vaše první fotbalové krůčky a kdo vás ke hře přivedl?
Začínal jsem v Novém Boru, když mi bylo pět. Nepamatuji si úplně, kdo mě k fotbalu přivedl, ale myslím si, že jsem se rozhodl začít hrát sám. Dostal jsem se pod pana trenéra Hrubého, který mě vedl velkou část mé kariéry a kterého tímto zdravím. Postupně jsem se ocitl na pár let ve Slovanu Liberec a poté jsem se přes Českou Lípu a Nový Bor dostal až do Lindavy, takže mám kvalitativně poměrně dosti sestupnou tendenci. :D
Popište nám Váš fotbalový profil. Jaké máte pokyny na hřišti a na jakém postu hrajete?
Když mě manažer Šulda podepsal do Lindavy, dostal jsem jasné instrukce, že mám do týmu přinést tvořivost a fotbalovost, což by se od středového záložníka mělo očekávat. Nevím na kolik procent požadavky a očekávání plním, ale zatím si držím základ, tak snad to není až tak hrozné.
Máte nějaký oblíbený klub a hráče?
Oblíbený klub je Arsenal a hráč Tomáš Rosický. Doufám, že na Euru ukáže, že i přes všechna zranění a vysedávání na lavičce prostě umí.
Jak se osobně připravujete na zápasy? Máte nějaký rituál?
Nikdy jsem žádný speciální rituál neměl. Snažím se možná tak vyvarovat rozcvičky typu „Pojď si zakopat na bránu“ a pořádně se protáhnout. Připadá mi, že jsem celkem dost okopávanej, tak se snažím předejít nějakému zranění.
Jak myslíte, že liga dopadne? Přeci jen se blíží finiš ligy a o postupujících ještě není úplně jasno...
Netroufám si ještě odhadnout vítěze. Určitě hodně napoví víkendový šlágr mezi Dubnicí a Jestřebím. Myslím, že do boje o vítěze už nikdo jiný nezasáhne. Jestliže zvítězí Jestřebí, tak už si to asi pohlídá.
Od dubna loňského roku běží nový fotbalový portál Fotbalunas.cz, který mapuje amatérské fotbalové soutěže. Co na něj říkáte? Sledujete ho pravidelně?
Váš portál už nějakou dobu sleduji. Myslím, že je to super věc. Člověk má nejen dobrou informovanost, ale sestavy kola a anketa o hráče kola může být pro spoustu z nás i dobrým motivačním prvkem, takže za mě určitě palec nahoru!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.