Něco mě to stát bude. Záleží na domluvě kluků, říká Hráč kola Lukáš Kočí

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz, kterým se stal Lukáš Kočí, hráč Spartaku Chodov. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Lukáši, kde jste s fotbalem začínal a v kolika letech to bylo?
S fotbalem jsem začínal v Chodově , hrál jsem tu asi půl roku a pak jsme se přestěhovali do Nového Sedla, kde jsem také hrál chvíli než jsme se přestěhovali zpátky do Chodova, kde jsem hrál malou kopanou.
Jak se vyvíjela Vaše fotbalová kariéra, kde jste všude hrál?
Má fotbalová kariéra se vyvíjela tak, že jsem hrál v Chodově v přípravce a žácích, poté jsem šel hrát do Prahy do Slavie, zpátky do Chodova jsem se vrátil v 16 letech kdy jsem šel hrát za chlapy divizi, poté jsem zkusil ještě v Sokolově dorosteneckou ligu, dále 3 roky v Německu a teď jsem se vrátil zpátky.
Nedostal jste nějakou nabídku přestoupit do jiného týmu nebo nemáte chuť zkusit něco jiného?
Nabídky jsou jak tady v kraji tak i v Německu. Vždycky je chuť zkoušet něco nového a nových věcí já se vůbec nebojím, ale je málo času.
Jak jste v Chodově spokojený?
V Chodově jsem spokojený, vyrůstal jsem tu a většinu kluků znám dlouho. Jsem rád, že jsem dostal důvěru a můžu je společně s dalšími kluky táhnout.
Chodov má zatím takové rozporuplné výsledky, kdy dokáže přehrát silnějšího, na druhou stranu prohrát se slabším. Navíc dokážete spousty branek nastřílet, ale i inkasovat. Je možné to vůbec vysvětlit?
Vysvětlit to asi ani nejde. Prostě záleží, jak se člověk vyspí, jestli má v zápase aspoň trošku toho štěstíčka a jak říká můj týmový kolega: ,, Nejsme kapela, abychom furt vyhrávali :D :D :D
Jak jste spokojený s postavením týmu v tabulce?
Postavením v tabulce určitě spokojený nejsem. Myslím si, že s tímhle týmem bychom měli hrát ještě o 4 až 5 příček výše. Ale tak buďme rádi za to, že to držíme aspoň takhle a nejsme někdy poslední nebo předposlední.
Jak se tým vyrovnal s odečtem bodů a s tím, že přišel o svého brankáře Dutze?
S odečtením bodů jsme se vyrovnali, ani na to nemyslíme, spíše nás mrzí že jsme přišli o Jáchyma a nedivím se, že takhle vybouchl, jelikož kdo byl na tom zápase a viděl jak to probíhalo, kdy to jeden s nejmenovaných rozhodčích totálně nezvládl.
Pojďme k poslednímu utkání. Citice jste dokázali porazit jednoznačně 6:2. Bylo to utkání tak jasné jako hovoří výsledek?
Zápas s Citicemi se nám velmi povedl jako týmu. Dali jsme rychlé dvě branky a to se pak hraje hned lépe. Citice hrozily ze standartních situacích.
Vstřelil jste tři góly a na další přihrát. Vzpomenete si a dokážete popsat svoje vstřelené branky?
Už si nedokáži vzpomenout na první dvě, jen vím, že to byla zásluha mých spoluhráčů, kdy při prvním gólu mi to připravil Denis Frána do prázdné branky další dvě určitě vybojovali kluci a já jsem šel od půlky sám. Za to bych jim chtěl poděkovat.
Jak byste zhodnotil svůj výkon proti Citicím?
Svůj výkon určitě hodnotit nebudu, od toho tady jsou jiní. Fotbal je týmový sport, i když třeba dá někdo góly, musí se koukat na celek, jelikož kluci na to také dřou.
Hráči kola v některých klubech kupují metr nebo sud piva, jinde zase platí do kasy. Co čeká Vás?
U nás mě to určitě bude něco stát ;-) To záleží na domluvě kluků.
Když vyhraje hlasování Hráče kola někdo z Chodova, přijde na to řeč v kabině nebo to jen přejdete jako, že se nic nestalo?
Tak určitě je to něco hezkého, když to člověk vyhraje, ale nějak extrémně se to neřeší.
Za chvíli je na řadě EURO, budete jej sledovat nebo se dokonce chystáte zavítat do Francie na některý z duelů?
Určitě budu sledovat. Je to sport, který mám rád a takovéhle velké turnaje jsou zajímavé :)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.