Petr Novák, hráč 23. kola:"Věřím, že trenéra proti Telči nezklameme!"

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal Petr Novák z Antonínova Dolu, rozhovor s ním čtěte níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vyhrál jste hlasování o hráče kola. Kdo pro Vás nejvíce hlasoval?
Tak kdo nejvíce to nevím, ale určitě posílali přítelkyně s mamkou, spoluhráči z Adola, spoluhráči z malé kopané a také bývalí spoluhráči z Velkého Beranova. Takže všem děkuji za hlasy.
Jaký byl podle Vás zápas s Batelovem?
Zápas s Batelovem byl velice vyrovnaný a těžký. Odtud se těžko vozí body, ale dali jsme do toho vše a zvítězili.
Jak byste popsal svoji gólovou situaci?
Parádně rozjeli akci Tomáš Pokorný s Lukášem Zdarsou, když si několikrát vyměnili míč mezi třemi obránci a dostali se až na vápno. Obránce, co mě hlídal, se vydal právě pomoci svým spoluhráčům a já zůstal sám, nehlídaný. Míč se z hloučku dostal ke mně a já jsem bez problémů zakončil kolem brankáře.
Mohl byste čtenářům popsat Vaši dosavadní fotbalovou kariéru?
Jako žák jsem začínal v Kostelci, kde jsem působil do 14 let a pak odešel na roční hostování do Vrchoviny. Dorost pro mě začal ve Velkém Beranově a zde jsem zůstal do 20 let, než jsem si přetrhl křížový vaz v koleni a přišla vynucená dvouletá pauza. No a teď začínám od znova v Adole.
Máte jiné záliby kromě fotbalu?
Ze sportů ještě hraji Jihlavskou malou kopanou, sem tam si zajdu zahrát florbal. Jinak si rád zahraji nějaké hry na notebooku.
Jak vidíte víkendový zápas?
Čeká nás béčko Telče. Poslední dobou se jim moc nedaří a navíc venku moc bodů nesbírají. My naopak nesmíme nic podcenit a dát do toho opět úplně všechno. Věřím v naši výhru, a že trenéra nezklameme.
Budete sledovat EURO ve Francii? Jak vidíte šance českého týmu?
Samozřejmě že budu. Určitě zajdu i na nějaký zápas s kamarády do hospůdky. Budu klukům fandit, ale myslím si, že naše skupina je nad naše síly, a že ani nepostoupí ze skupiny. Máme velice těžkou skupinu.
Co Vás bude výhra v naší anketě stát do klubové kasy?
Jelikož jsem něco takového vyhrál poprvé, co jsem v Adole, tak vůbec nevím, ale určitě se brzo někdo ozve, že to mám za flašku.
Sledujete web fotbalunas.cz? Jak jej hodnotíte?
Web pravidelně sleduji a rád si přečtu zajímavé komentáře k zápasům. Musím pochválit za kvalitní práci.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.