ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 8.kolo Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. G, 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Josef Rozsíval z týmu Tatranu Tři Sekery. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jste překvapený z vašeho vítězství v naší anketě a hlasujete do této ankety?
"Ano velice. O anketě jsem slyšel, ale nehlasuji. "
Kdy jste začal s fotbalem a kdo vás k tomuto přivedl?
"S fotbalem mě seznámil můj otec, který doposud hraje. Začal jsem už v přípravce, od šesti let, v TJ Sokol Konice, pod vedení mého táty jako trenéra. Nejprve jsem byl v poli jako hráč, ale chtěl jsem si vyzkoušet i pozici jako brankář. A na ní jsem zůstal do svých 19 let. Poslední rok v žákách, jsem šel na hostování do 1.SK Prostějov, kde jsme hráli Krajský přebor. Jako dorostenec jsem se vrátil zpět do mateřského klubu. Hrál jsem Krajský přebor. Po dvou letech jsem šel opět na hostování do FC Kostelec na Hané, do Krajské soutěže dorostenců. Po roce, to mi bylo 17 let, mě přesunuli do mužského družstva, kde jsme hráli 1A třídu mužů. V Kostelci jsem chytal ještě dvě sezóny, bohužel mě zastavilo zranění lokte, kvůli kterému jsem nemohl chytat. Jelikož jsem nechtěl přestat s fotbalem, přestoupil jsem na hostování do klubu v mé rodné vesnici Přemyslovice. Tam jsem hrál v poli jako obránce nebo záložník, v Okresním přeboru Prostějov. V 21 letech jsem se přestěhoval do Krásného u Tří Seker a od té doby hraji v Tatranu Tři Sekery a podle potřeby buď hraji nebo chytám. "
Teď váš tým dlouho nevyhrál, jaká je příčina?
"Řekl bych, že je to velkou absencí. Na marodce máme 4 hráče ze základní sestavy. A na každý zápas se omluví nejméně jeden další. "
Koho z týmu považujete za dobrého hráče?
"Myslím si, že jsme dobrá parta kluků, které baví fotbal, navzájem se hecujem, podporujem a pomůžem si. Ale největší tahouni jsou: Dominik Kroft, Vlasta Semančík, Čenda Hrubý, Tonda Sejkora a Radek Tunder. "
Máte nějaké rituály před zápasem, co vaše životospráva, pokud nějaká je, fyzická kondice?
"Když chytám, dotknu se všech tří tyčí a hřistě a pokřižuju se. Životosprávu moc neřeším, ale určitě si nedám před zápasem nebo tréninkem knedlo zelo vepřo. Kondici zlepšuji, hlavně díky práci u HZS KV. "
Jste sice původně brankář, teď jste dal góla, jaký z tohoto máte pocit ?
"Pocit to byl krásný, za celou kariéru jsem dal 6 gólů, takže sem si to užil, ale jen na hřišti."
Kromě fotbalu, máte rád ještě nějaký jiný sport. Dokážete si předs., že by jste nehrál fotbal?
"Představit si to dokážu, ale nevím jak dlouho bych to vydržel."
"Jaká je parta v Sekerách . Co hrající předseda Stolec .. ?
"Na první část otázky jsem už odpověděl a na tu druhou bych se rád zdržel odpovědi, jelikož je to můj budoucí tchán. Nerad bych aby vzniklo nějaké faux pas"
Máte nějaký fotbalový vzor?
"Dříve to byl Petr Čech, ale dnes to moc neřeším"
Jaký máte nej. fotbalový zážitek, koho významného jste potkal?
"Na střední škole jsme postoupili do finále turnaje Josefa Masopusta a tato fotbalová legenda mi předala pohár za nejlepšího brankáře turnaje a pogratuloval mi."
Navštěvujete a líbí se vám webový portál fotbalunas.cz?
"Nenavštěvuji, ale nejspíš začnu"

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.